Βασιλιάς Κάρολος: Απέκλεισε τον Χάρι και την Μέγκαν από την εκδήλωση πριν την κηδεία της Ελισάβετ

Βασιλιάς Κάρολος: Απέκλεισε τον Χάρι και την Μέγκαν από την εκδήλωση πριν την κηδεία της Ελισάβετ
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ AP

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, που διοργανώνεται από το βασιλικό ζεύγος, στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ενόψει της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να είναι απρόσκλητοι από τη μεγαλειώδη δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ την παραμονή της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα θα πραγματοποιήσουν την εκδήλωση για τους παγκόσμιους ηγέτες στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, αρχικά έλαβαν πρόσκληση για την εκδήλωση μαζί με τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας .

Ωστόσο, οι βοηθοί του παλατιού επέμειναν ότι η εκδήλωση απευθύνεται μόνο στα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, οπότε το ζευγάρι δεν γίνεται να παρευρεθεί.

Ο Τζο Μπάιντεν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Εμμανουέλ Μακρόν, ο Γάλλος πρόεδρος· και η Ολένα Ζελένσκα, η πρώτη κυρία της Ουκρανίας, θα είναι μεταξύ εκείνων που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για τη δεξίωση.

Ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται επίσης 30 γαλαζοαίματοι από όλο τον κόσμο, όπως ο πρίγκιπας Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου, αλλά και ο πρίγκιπας Αλβέρτος με την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό.

Βασίλισσα Ελισάβετ (1926-2022): Η ζωή της

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα