Βέλγιο: Για μπάνιο με κράτηση στις παραλίες της Οστάνδης

Βέλγιο: Για μπάνιο με κράτηση στις παραλίες της Οστάνδης
Η παραλία της Οστάνδης, ένα καλοκαίρι πριν απο χρόνια. AP

Για τις παραλίες της Οστάνδης του Βελγίου αυτό το καλοκαίρι, οι λουόμενοι θα πρέπει να κάνουν κράτηση, όπως ανακοίνωσε η δημοτική αρχή.

Η πόλη της Οστάνδης, στα βελγικά παράλια, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα εφαρμόσει ένα σύστημα κρατήσεων για αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου οι λουόμενοι να καταφέρουν να βρουν πρόσβαση στις παραλίες της, τις πιο πολυσύχναστες στη χώρα, καθώς θέλει να προφυλαχθεί από μια πιθανή εξάπλωση του νέου κορονοϊού.

Στην Οστάνδη, έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στο Βέλγιο, θα πρέπει να προετοιμαστούμε, έναν μόλις μήνα πριν από το καλοκαίρι, για να υποδεχθούμε «τις ημέρες αιχμής περισσότερους από 50.000 επισκέπτες», εκτιμά, σε ένα δελτίο τύπου, η δημοτική αρχή.

Και προκειμένου να εγγυηθούμε «τη μέγιστη κατανομή» των παραθεριστών σε όλη τη παραλιακή ζώνη, η πρόσβαση στις πιο πολυσύχναστες παραλίες, που βρίσκονται σε κοντινή απόταση από κέντρο της πόλης, δεν θα είναι δυνατή παρά μόνο με κράτηση.

«Με αυτόν τον τρόπο, ο κόσμος θα είναι σίγουρος για τη θέση του προτού ξεκινήσει για την παραλία. Για τις υπόλοιπες παραλίες, δεν θα χρειάζεται να γίνει κράτηση, προς το παρόν» διευκρινίζεται στο δελτίο τύπου.

Οι κάτοικοι της Οστάνδης, οι ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών και οι πελάτες των ξενοδοχείων θα έχουν προτεραιότητα στον κατάλογο των κρατήσεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα