Συγκλονιστικό βίντεο: Η δραματική διάσωση των δύο παιδιών στην Πεσκάρα

Συγκλονιστικό βίντεο: Η δραματική διάσωση των δύο παιδιών στην Πεσκάρα

Σαν από θαύμα τα δύο παιδιά βγήκαν ζωντανά από τα συντρίμμια του ξενοδοχείου που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στην κεντρική Ιταλία, μετά τους νέους απανωτούς ισχυρούς σεισμούς

Oκτώ είναι συνολικά οι επιζώντες που εντοπίσθηκαν στο ξενοδοχείο Rigopiano, σύμφωνα με το ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο Tg5, με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης να μεταδίδουν συγκλονιστικές εικόνες την ώρα που τα σωστικά συνεργεία καταφέρνουν να εντοπίσουν και να απεγκλωβίζουν σώα δύο παιδιά.


Σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, το κοριτσάκι είναι ένα από τα δυο παιδιά του διασωθέντα που κατάφερε να σημάνει συναγερμό, την Τετάρτη το απόγευμα. Τη στιγμή που το ξενοδοχείο επλήγη από την χιονοστιβάδα, ο διασωθείς είχε βγει απ’ αυτό και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του για να πάρει ένα κουτί με φάρμακα.

Συνολικά στο ξενοδοχείο Rigopiano, σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς, βρίσκονταν 35 άνθρωποι. Με τους οκτώ επιζώντες που εντοπίσθηκαν σήμερα το πρωί, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, ο αριθμός των διασωθέντων αυξάνεται στους 10, ενώ 4 άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί. Οι υπόλοιποι 23 περιλαμβάνονται στον κατάλογο των αγνοουμένων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα