Βίντεο: Πιλότος έκανε τους επιβάτες να συγκινηθούν και να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα

Βίντεο: Πιλότος έκανε τους επιβάτες να συγκινηθούν και να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα
Glomex

Ένα πολύ συγκινητικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Πιλότος καλωσόρισε στην πτήση μια γυναίκα που νίκησε τον καρκίνο του μαστού, κάνοντάς την να δακρύσει.

Μία άκρως συγκινητική στιγμή έζησαν οι επιβάτες μίας πτήσης προς Χαβάη, όταν ο πιλότος του αεροσκάφους αποφάσισε να κάνει ένα ιδιαίτερο καλωσόρισμα σε μία γυναίκα, η οποία είχε μόλις νικήσει τον καρκίνο του μαστού.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται η γυναίκα να κάθεται αμέριμνη στη θέση της και να ακούει προσεκτικά τον πιλότο, ο οποίος κάνει λόγο για μία ξεχωριστή επιβάτισσα που που ταξιδεύει μαζί τους.

Όταν ο πιλότος αναφέρεται σε μία γυναίκα που έχει μόλις νικήσει τον καρκίνο του μαστού, σε προχωρημένο στάδιο, η ίδια αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για εκείνην, ενώ όλοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Η γυναίκα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όπως και πολλοί άλλοι που είδαν αυτό το βίντεο.

“Θα ήθελα να προσθέσω ένα καλωσόρισμα σε μια ξεχωριστή καλεσμένη στη σημερινή πτήση.

Έχουμε μια επιβάτισσα που κατευθύνεται στην Χαβάη μαζί μας σήμερα, για να γιορτάσει τη νίκη της απέναντι στον καρκίνο του μαστού σε προχωρημένο στάδιο. Πολέμησε γενναία και τώρα είναι ελεύθερη από τον καρκίνο. Παρακαλώ δώστε της ένα χειρκρότημα.

Σήμερα σε αυτό το περιβάλλον, το κάνει ξεχωριστό να μπορούμε να μοιραστούμε αυτό το ανθρώπινο δέσιμο και να φροντίσουμε ο ένας τον άλλον. Όλοι είμαστε οκογένεια εκεί έξω. Καλώς ήρθατε! Συχαρητήρια”, ήταν τα λόγια του πιλότου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα