Βίντεο: Η στιγμή που μεθυσμένος οδηγός πέφτει σε πλήθος έξω από μαγαζί

Βίντεο: Η στιγμή που μεθυσμένος οδηγός πέφτει σε πλήθος έξω από μαγαζί
Μεθυσμένος οδηγός ρίχνει το αυτοκίνητό του πάνω σε πλήθος έξω από παμπ youtube

Το όχημα με 25χρονο οδηγό πέφτει εσκεμμένα σε θαμώνες παμπ, που κάπνιζαν στο πεζοδρόμιο έξω από το κατάστημα. Τι είπε ο δράστης στις αρχές.

Τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν θαμώνες μιας παμπ στο Κεντ της Αγγλίας όταν πάνω τους έπεσε εσκεμμένα ένα αυτοκίνητο με μεθυσμένο οδηγό, καταγράφει βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή η τοπική αστυνομία, ένα χρόνο μετά το περιστατικό.

Στο βίντεο φαίνονται θαμώνες μιας παμπ να καπνίζουν στο πεζοδρόμιο έξω από το μαγαζί. Δευτερόλεπτα αργότερα ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα πέφτει πάνω τους. Την φρενήρη πορεία του σταματάει η κεντρική πόρτα της παμπ με επτά ανθρώπους να τραυματίζονται, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά.

Η αστυνομία του Κεντ έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα την ημέρα που ο 25χρονος οδηγός καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 ετών. Κρίθηκε ένοχος για μία κατηγορία για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης με πρόθεση και για έξι κατηγορίες για απόπειρα σοβαρής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο νεαρός, πριν μπει στο αυτοκίνητό του και προκαλέσει χάος, είχε εκδιωχθεί από το μαγαζί καθώς είχε καυγαδίσει με αρκετούς θαμώνες ενώ μετά τη σύλληψή του είπε στην αστυνομία ότι δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί το έκανε.

Ο μεθυσμένος οδηγός που έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε πλήθος έξω από παμπ Kent Police

 

Το Kent Online ανέφερε ότι ο δράστης λίγο νωρίτερα είχε χωρίσει με την φιλενάδα του και είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει παίρνοντας κεταμίνη στο αυτοκίνητό του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα