Βηρυτός: Δραματική διάσωση 4χρονου κοριτσιού μετά από 24 ώρες

Βηρυτός: Δραματική διάσωση 4χρονου κοριτσιού μετά από 24 ώρες
Δεκάδες άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί στα ερείπια, μετά τις πολύνεκρες εκρήξεις στη Βηρυτό AP

Μάχη με το χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία στη Βηρυτό, με την ελπίδα ανεύρεσης επιζόντων στα συντρίμμια. Η στιγμή της διάσωσης ενός κοριτσιού, που εγκλωβίστηκε στα ερείπια.

Δεκάδες θύματα θρηνεί ο Λίβανος, μετά τις καταστροφικές εκρήξεις που σημειώθηκαν την Τρίτη (04/08) στη Βηρυτό, η οποία έχει τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων.

Μέχρι στιγμής ο τραγικός απολογισμός των νεκρών αγγίζει τους 137 και οι τραυματίες ανέρχονται σε περίπου 5.000, ενώ περισσότεροι από 300.000 άνθρωποι έχουν μείνει άστεγοι.

Την ίδια στιγμή ο αριθμός των αγνοουμένων παραμένει ανυπολόγιστος, καθώς πολλοί άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί κάτω από τα κτίρια που κατέρρευσαν, ενώ τα σωστικά συνεργεία δίνουν μάχη με το χρόνο στα συντρίμμια, με την ελπίδα ανεύρεσης επιζόντων.

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο με τη δραματική διάσωση ενός μικρού κοριτσιού που βρισκόταν κάτω από τα συντρίμμια για τουλάχιστον 24 ώρες.

Οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το 4χρονο κορίτσι, που κατάφερε και επέζησε για περίπου μία μέρα κάτω από τα ερείπια, ενώ αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της διάσωσης:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version