Βολιβία: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στη φυλακή η πρώην πρόεδρος Άνιες

Βολιβία: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στη φυλακή η πρώην πρόεδρος Άνιες
Σύλληψη της Τζανίνε Άνιες AP

Κόβωντας τα χέρια της, η Τζανίνε Ανιες επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της στις φυλακές της Βολιβίας.

Σε απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στις φυλακές προχώρησε το Σάββατο η Τζανίνε Ανιες η οποία είχε αυτοανακηρυχθεί ως μεταβατική πρόεδρος της Βολιβίας όταν ο Εβο Μοράλες αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα.

Η Βολιβιανή πολιτικός, η οποία κρατείται με την κατηγορία της συμμετοχής της σε πραξικόπημα, επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της κόβωντας τα χέρια της. Η πράξη της έγινε αντιληπτή από τους φρουρούς της οι οποίοι αμέσως ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους έτσι ώστε η Ανιές να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Η δικηγόρος της πρώην προέδρου επιβεβαίωσε το περιστατικό και δήλωσε ότι η πελάτισσά της θέλησε να βγάλει μία κραυγή απελπισίας μέσα από τη φυλακή.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από κυβερνητική πηγή και συγκεκριμένα από τον Υπουργό Εσωτερικών Εντουάρντο ντελ Καστίγιο που τόνισε ότι η κατάσταση της Ανιες παραμένει σταθερή.

Είναι η τρίτη φορά που η πρώην πρόεδρος διακομίζεται στο νοσοκομείο τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Είχε υποβληθεί σε απεικονιστικές εξετάσεις στο θώρακα ενώ εν συνεχεία παρουσίασε υψηλή πίεση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα