Βουλγαρία: Συμμορία πλαστογράφων έπειθε τους πελάτες με διαβατήριο του Σ. Σταλόνε

Βουλγαρία: Συμμορία πλαστογράφων έπειθε τους πελάτες με διαβατήριο του Σ. Σταλόνε

Για να πείσει για την άψογη δουλειά της, συμμορία από τη Βουλγαρία λάνσαρε στην "αγορά" πλαστό διαβατήριο του Σιλβέστερ Σταλόνε.

Οπως ο καλός ο έμπορος πρέπει ανά πάσα στιγμή να μπορεί να αποδείξει ότι το εμπόρευμά του είναι υψηλής ποιότητας, έτσι και ο καλός κακοποιός οφείλει να πείθει τους πελάτες του ότι μπορεί να κάνει ποιοτική δουλειά.

Κάπως έτσι μία συμμορία από τη Βουλγαρία που, μεταξύ άλλων, είχε ως αντικείμενο “εργασίας” τις πλαστογραφήσεις δημοσίων εγγράφων και κυρίως διαβατηρίων, κατασκεύασε ένα ωραιότατο βουλγαρικό διαβατήριο του Σιλβέστερ Σταλόνε.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός (κυρίως από τις ταινίες του Ρόκι) “απέκτησε” έτσι χωρίς να το γνωρίζει την βουλγαρική υπηκοότητα.

To εν λόγω πλαστό διαβατήριο δειγματιζόταν από τη συμμορία έτσι ώστε ο υποψήφιος πελάτης να σχημάτιζε μία όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τα μέλη της σπείρας ήταν τέσσερα και δρούσαν κυρίως στο Πλόντιβ. Για τη σύλληψή τους συνεργάστηκε οι τοπικές αρχές με μυστικούς πράκτορες των ΗΠΑ και με τη βοήθεια της Europol.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα