Βρετανία: Άγνωστοι κατέλαβαν και πυρπόλησαν λεωφορείο στη Βόρεια Ιρλανδία

Άγνωστοι πυρπόλησαν λεωφορείο στη Βόρεια Ιρλανδία
Άγνωστοι πυρπόλησαν λεωφορείο στη Βόρεια Ιρλανδία TWITTER

Τέσσερις άνδρες επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο σε φιλοβρετανική κοινότητα των "ενωτικών" στη Βόρεια Ιρλανδία και διέταξαν τους επιβάτες να κατεβούν πριν το πυρπολήσουν. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

Τέσσερις άνδρες άρπαξαν και πυρπόλησαν ένα λεωφορείο σε φιλοβρετανική κοινότητα των "ενωτικών" στη Βόρεια Ιρλανδία το απόγευμα της Κυριακής, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έλαβε μια αναφορά για ένα περιστατικό πειρατείας στην περιοχή Τσερτς Ρόουντ, στο προάστιο Νιούταουνάμπι του Μπέλφαστ, γύρω στις 7.45 μ.μ. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

ADVERTISING

"Αναφέρθηκε ότι τέσσερις άνδρες επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο και διέταξαν τους επιβάτες να κατεβούν προτού το λεωφορείο πυρποληθεί. Η περιοχή Τσερτς Ρόουντ έχει αποκλειστεί προς το παρόν και υπάρχουν εκτροπές της κυκλοφορίας. Η αστυνομία θα ζητήσει από το κοινό να αποφύγει την περιοχή", αναφέρει η Αστυνομική Υπηρεσία της Βόρειας Ιρλανδίας σε ανακοίνωση.

Την περασμένη εβδομάδα, δύο ένοπλοι μασκοφόροι άρπαξαν και πυρπόλησαν ένα άλλο λεωφορείο σε μια επίθεση που σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης συνδέεται με τις εντάσεις σχετικά με τους εμπορικούς φραγμούς μετά το Brexit.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ιρλανδία
SHARE:

24Media Network