Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανησυχία για την υγεία της μετά τη διάγνωση του Καρόλου με κορονοϊό

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανησυχία για την υγεία της μετά τη διάγνωση του Καρόλου με κορονοϊό
Βασίλισσα Ελισάβετ - Κάρολος Ben Stansall/Pool Photo via AP

Υπό στενή παρακολούθηση η 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ, αφού είχε συναντήσει τον -θετικό στον κορονοϊό- πρίγκιπα Κάρολο πριν από λίγες ημέρες.

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας επιβεβαίωσε την είδηση ότι ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε -για δεύτερη φορά- θετικός στην COVID-19.

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η βασιλική οικογένεια ενημέρωσε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα απομονωθεί στο Clarence House, ενώ σύμφωνα με πηγές, σε έλεγχο έχουν υποβληθεί όλες οι επαφές του.

Και ενώ ο 73χρονος Πρίγκιπας Κάρολος παρακολουθείται, την ίδια ώρα υπάρχει μια μεγάλη ανησυχία για τη βασίλισσα Ελισάβετ, με την οποία ο πρίγκιπας της Ουαλίας είχε έρθει σε επαφή τις τελευταίες ημέρες.

Το Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ φέρεται να αρνήθηκε να σχολιάσει εάν η βασίλισσα Ελισάβετ είναι θετική στον κορονοϊό, ωστόσο μια πηγή του παλατιού φέρεται να επιβεβαίωσε ότι η ίδια -μέχρι ώρας- δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα. Όπως γράφει η dailymail, η κατάστασή της θα “παρακολουθείται τακτικά” τα επόμενα 24ωρα.

Περαιτέρω ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι η διάγνωση του πρίγκιπα ήρθε λίγες ώρες μετά την παρουσία του σε εκδήλωση στο Βρετανικό Μουσείο, παρουσία δεκάδων καλεσμένων. Ανάμεσά τους ήταν η σύζυγος του Καρόλου, Καμίλα, αλλά και υπουργοί της βρετανικής κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα