Βρετανία: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από έκρηξη αυτοκινήτου στο Λίβερπουλ

Βρετανία: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από έκρηξη αυτοκινήτου στο Λίβερπουλ
Shutterstock

Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν ταξί το οποίο είχε σταματήσει σε γυναικολογικό νοσοκομείο του Λίβερπουλ λίγο πριν την έκρηξη.

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλος ένας τραυματίστηκε από έκρηξη αυτοκινήτου έξω από το Γυναικολογικό Νοσοκομείο του Λίβερπουλ στη βόρεια Αγγλία, ανέφερε η αστυνομία, η οποία προσέθεσε πως την έρευνα έχουν αναλάβει αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Η αστυνομία του Μερσεϊσάιντ ανέφερε σε ανακοίνωση πως το αυτοκίνητο φαίνεται πως ήταν ένα ταξί το οποίο είχε σταματήσει στο νοσοκομείο λίγο πριν από την έκρηξη.

Τρεις άνδρες –ηλικίας 29, 26 και 21 ετών– προσήχθησαν στην περιοχή Κένσινγκτον της πόλης και συνελήφθησαν βάσει του Νόμου περί Τρομοκρατίας, ανέφερε σε μια ανακοίνωση η αστυνομία.

Η αστυνομία θεωρεί πως το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο συμβάν ήταν ένα ταξί που σταμάτησε στο νοσοκομείο λίγο πριν σημειωθεί η έκρηξη.

Η αστυνομική διευθύντρια Σιρένα Κένεντι δήλωσε πως η αστυνομία κλήθηκε έπειτα από αναφορές για έκρηξη σε αυτοκίνητο λίγο πριν από τις 13:00 σήμερα.

“Η εργασία είναι σε εξέλιξη προκειμένου να προσδιοριστεί τι συνέβη”, δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης.

“Παραμένουμε ανοικτοί όσον αφορά το τι προκάλεσε την έκρηξη, όμως με δεδομένο το πώς συνέβη, η αντιτρομοκρατική ηγείται της έρευνας που υποστηρίζεται από την αστυνομία του Μερσεϊσάιντ.”

Η αστυνομία ανέφερε πως η έκρηξη δεν χαρακτηρίζεται τρομοκρατικό συμβάν σε αυτό το στάδιο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα