Βρετανία: Οικογένεια κατασκήνωσε στην άκρη του γκρεμού – Σώθηκαν από θαύμα

Βρετανία: Οικογένεια κατασκήνωσε στην άκρη του γκρεμού – Σώθηκαν από θαύμα
Μια κατασκήνωση που κόβει την ανάσα HM COASTGUARD

Η οικογένεια βρέθηκε σε μεγάλο κίνδυνο, καθώς η περιοχή είναι γνωστή για τις κατολισθήσεις. Η γρήγορη επέμβαση της αστυνομίας και της ακτοφυλακής τους έσωσε τη ζωή.

Ένα ζευγάρι με το παιδί τους που είχαν στήσει τη σκηνή τους σε μια επικίνδυνη άκρη γκρεμού κατά μήκος του Cleveland Way στο Βόρειο Γιορκσάιρ της Βρετανίας, βρέθηκαν σε μεγάλο κίνδυνο, καθώς η περιοχή είναι γνωστή για τις κατολισθήσεις. Ευτυχώς, η επέμβαση της αστυνομίας και της ακτοφυλακής ήταν γρήγορη, με αποτέλεσμα να τους σώσουν πριν να είναι πολύ αργά.

Μια κατασκήνωση που κόβει την ανάσα HM COASTGUARD

Οι αξιωματικοί διάσωσης της ακτοφυλακής Staithes και Whitby στάλθηκαν και έδωσαν “συμβουλές ασφαλείας λόγω της επικίνδυνης θέσης της σκηνής τους”.

Η αστυνομία κλήθηκε επίσης επειδή η οικογένεια είχε παραβιάσει τους κανόνες κατά του κορονοϊού, ταξιδεύοντας μακριά από την περιοχή τους, τόνισε η ακτοφυλακή.

Η ακτοφυλακή μετά το περιστατικό παρότρυνε όσους επιλέγουν τον συγκεκριμένο προορισμό να παραμένουν σε καθορισμένα μονοπάτια. Εκπρόσωπος του Staithes Coastguard είπε: “Οι συμβουλές ασφαλείας δόθηκαν από τους αξιωματικούς διάσωσης της ακτοφυλακής λόγω της επικίνδυνης θέσης της σκηνής τους, ειδικά μετά τις πρόσφατες κατολισθήσεις. Αν περπατήσετε στον Κλίβελαντ, παρακαλώ μείνετε σε καθορισμένα μονοπάτια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version