Βρετανία: Ο πατέρας Τζόνσον “έκαψε” τον γιο – Έστειλε εμπιστευτικό e-mail στο BBC

Ο Stanley Johnson.
Ο Stanley Johnson. AP

Ο Στάνλει Τζόνσον ήθελε να στείλει σε αξιωματούχους e-mail που ανεφερε οτι ο γιος του δεν έχει συμπαρασταθεί στο Πεκίνο για τον κοροναϊό. Το κοινοποίησε όμως και στο BBC.

Η Κίνα εξέφρασε την όχλησή της προς τον πατέρα του Μπόρις Τζόνσον επειδή ο βρετανός πρωθυπουργός δεν έχει στείλει κάποιο προσωπικό μήνυμα συμπαράστασης προς το Πεκίνο για το ξέσπασμα του κοροναϊού, μετέδωσε σήμερα το BBC.

Ο πατέρας του πρωθυπουργού Στάνλεϊ Τζόνσον συναντήθηκε με τον πρεσβευτή της Κίνας Λιού Σιαομίνγκ και στη συνέχεια μετέφερε με email προς βρετανούς αξιωματούχους τα παράπονα του πρεσβευτή, αλλά κατά λάθος κοινοποίησε το email και στο BBC.

"Σχετικά με το ξέσπασμα του κοροναϊού, ο κ.Λιού προφανώς ανησυχεί επειδή δεν έχει υπάρξει ακόμη -έτσι ισχυρίστηκε- άμεση επαφή ανάμεσα στον πρωθυπουργό και στον κινέζο επικεφαλής του κράτους ή της κυβέρνησης με την μορφή ενός προσωπικού μηνύματος ή μιας τηλεφωνικής κλήσης", έγραψε ο Στάνλεϊ Τζόνσον στους βρετανούς αξιωματούχους, σύμφωνα με το BBC.

Όπως είπε ο Τζόνσον, ανέφερε το ενδεχόμενο να επισκεφθεί ο γιος του την Κίνα τον Οκτώβριο για να συμμετάσχει στη διεθνή διάσκεψη του ΟΗΕ για τη βιοποικιλότητα (COP15), που θα πραγματοποιηθεί στην Κουνμίνγκ.

Πηγή: 

ΑΠΕ ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μπόρις Τζόνσον, Κίνα, Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network