Ξεκάθαρος ο Τομ Χανκς: Δεν σέβομαι όποιον δεν φοράει μάσκα

Ξεκάθαρος ο Τομ Χανκς: Δεν σέβομαι όποιον δεν φοράει μάσκα
Τομ Χανκς AP

Με απλό και κατανόητο λόγο ο Τομ Χανκς εξήγησε γιατί δεν αξίζει το σεβασμό του όποιος δεν λαμβάνει μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Ο Τομ Χανκς δεν μασά συνήθως τα λόγια του, ιδίως αν πρόκειται για θέματα τα οποία τα γνωρίζει καλά. Εχοντας λοιπόν νοσήσει από κορονοϊό (στην Αυστραλία, μαζί με τη συζυγό του) ο Αμερικανός ηθοποιός μπορεί να πει και μία κουβέντα παραπάνω.

Τι είπε; Αυτό που όλοι οι λογικοί άνθρωποι στον κόσμο γνωρίζουν. Οτι εφόσον δεν τηρεί κάποιος τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό δεν αξίζει το σεβασμό μας. 

Ο πολιτογραφημένος Ελληνας Χανκς εξήγηθηξε ως εξής: “Λοιπόν, όταν οδηγούμε ένα αυτοκίνητο, πρέπει να σεβόμαστε τα όρια ταχύτητας, να χρησιμοποιούμε τα φλας και να αποφεύγουμε να χτυπάμε πεζούς. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε αυτά τα πράγματα, δεν πρέπει να οδηγούμε”. 

Ετσι, συνέχισε ο δημοφιλής, οσκαρικός ηθοποίος “συμβαίνει και με τον κορονοϊό. Αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις να φορέσεις μάσκα, αν δεν πλένεις τα χέρια σου και την κοινωνική απόσταση, δεν σε σέβομαι φίλε. Είναι πολύ απλά τα πράγματα”. 

Ποιον πήραν τα σκάγια του Χανκς; Πολλούς, μεταξύ των οποίων και τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος αρνείται επίμονα να φορέσει μάσκα ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις του και παρά το γεγονός ότι οφείλει να είναι υπόδειγμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα