5 ατζέντες για να μας βρει το 2023 οργανωμένους

5 ατζέντες για να μας βρει το 2023 οργανωμένους

Το 2023 πλησιάζει! Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να ανοίξουμε τις αντζέντες μας και να θέσουμε τους νέους στόχους μας για τη χρονιά που ξεκινά.

Όλοι χρειαζόμαστε μία ατζέντα που θα μας φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά που θα την κοιτάμε και θα μας δίνει κίνητρο να την ανοίγουμε και να παρακολουθούμε την ατέλειωτη to-do list μας.

Αν, λοιπόν, ψάχνετε το πιο πρακτικό και ωραίο δώρο για να κάνετε είτε σε εσάς τους ίδιους είτε ακόμα και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, μία ατζέντα είναι η ιδανική λύση. Παρακάτω θα δείτε 5 ατζέντες, που βρήκαμε, για να ξεκινήσετε το 2023 με στυλ.

Έτοιμοι, λοιπόν, να οργανωθούμε και να ετοιμαστούμε.

Notepad Hugo Boss Elegance Storyline Black

Hugo Boss notepad με εξώφυλλο από μαύρη δερματίνη, με κορδέλα σελιδοδείκτη, λάστιχο και 160 σελίδες Α5. Συνδυάστε το με στυλό του οίκου Hugo Boss και κάντε τα πιο elegant δώρα σε αγαπημένα σας πρόσωπα!

MARBLE, προσωποποιημένη αντζέντα – ημερολόγιο

Φτιάξτε ένα μοναδικό, όπως το Marble προσωποποιημένο ημερολόγιο-ατζέντα & ξεχωρίστε! Προγραμματίστε τις μέρες σας με στυλ, με ένα προσωποποιημένο Ημερολόγιο-Ατζέντα , άριστης κατασκευής και υψηλής αισθητικής. Επιλέξτε , το μέγεθος της ατζέντας και τον τύπο (εβδομαδιαίο ημερολόγιο ή ημερήσιο ημερολόγιο) , ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

Ημερολόγιο Moleskine 2023

Η έμπνευση έρχεται σαν αστραπή, τόσο ξαφνική και φευγαλέα όσο μια έκρηξη από άνθη κερασιάς. Γεμάτη υποσχέσεις, αλλά ελαφριά σαν πέταλο, μια ιδέα μπορεί να ξεφύγει από το προσδόκιμο, αν δεν την καταγράψετε αμέσως. Αυτό το ημερολόγιο Moleskine σας προσκαλεί να αποτυπώσετε τη δημιουργικότητα σε άνθιση, μετατρέποντας κάθε σελίδα σε ένα διαρκές αρχείο έμπνευσης.

POKETO Ατζέντα Concept

Η ομάδα συζύγων Ted Vadakan και Angie Myung, η Poketo έχει εξελιχθεί σε δημιουργικό κόμβο και διαδικτυακό προορισμό. Μια μάρκα που γεννήθηκε από την επιθυμία να εμπλουτίσει την τέχνη και το σχεδιασμό καθημερινά, η Poketo δημιουργεί συλλογές προϊόντων όπως και στην αντζέντα Concept με επίγνωση του σχεδιασμού για να καλλιεργήσει έναν δημιουργικό τρόπο ζωής.

MR. WONDERFUL Ημερήσιο Hμερολόγιο 2023, Α Great Day Begins Right Here

Ημερήσιο ημερολόγιο ΟΛΑ σε 1 από την Mr. Wonderful – A great day begins right here 2023. Ξέρεις ότι θα είναι μια καλή χρονιά αφού θα την οργανώσεις στο νέο σου, καταπληκτικό ημερολόγιο! Μπορείς να οργανώσεις ξεχωριστά την κάθε ημέρα από τον Ιανουάριο ως και τον Δεκέμβριο του 2023. Το σπιράλ ημερολόγιό σου έρχεται με διαχωριστή ανά μήνα, μια σελίδα με αυτοκόλλητες post-it σημειώσεις, έναν πλαστικό χάρακα που λειτουργεί κ ως σελιδοδείκτης, 8 σελίδες με διακοσμητικά αυτοκόλλητα και μια εσωτερική θήκη για να αποθηκεύεις φύλλα που δε θέλεις να χάσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα