Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα: Πέτυχε με τους καλύτερους

Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα: Πέτυχε με τους καλύτερους
afroditi_zaggana

Η ποιότητα σπουδών, η εμπειρία του διδακτικού προσωπικού και η προσωπική παρακολούθηση απόδοσης του κάθε μαθητή, δίνουν κάθε χρόνο την πρωτιά στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα.

Η φροντιστηριακή εκπαίδευση αποτελεί διαχρονικά έναν από τους βασικότερους πυλώνες του ανταγωνιστικού εκπαιδευτικού μας συστήματος, έχοντας αναλάβει την προετοιμασία των μαθητών όλων των βαθμίδων με σκοπό την πολυπόθητη επιτυχία. Και μπορεί να μην υπάρχει μαγική συνταγή για όλους, όμως τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα έχουν βρει τη «φόρμουλα» που πετυχαίνει.


Η επιτυχία, λοιπόν, είναι προϊόν συνεργασίας τριών παραγόντων: του μαθητή, των γονέων και του φροντιστηρίου. Στο τρίπτυχο αυτό στηρίζεται και το εκπαιδευτικό έργο των Εκπαιδευτικών Κέντρων Παπαδέα, που προσφέρουν ολοκληρωμένα προγράμματα διδασκαλίας για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

Προσφέροντας Κέντρο Μελέτης για τα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, μαθήματα Ρομποτικής, προγράμματα σπουδών Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ, προετοιμασία για την Πιστοποίηση γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών, μαθήματα Αγγλικών σε επίπεδο Lower και Proficiency, τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα στέκονται δίπλα στους μαθητές τους από τα πρώτα χρόνια ώς και την αρχή της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής τους καριέρας.

Πρωταγωνιστές στη Μέση Εκπαίδευση

Εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας υψηλού επιπέδου και προσφέροντας προγράμματα σπουδών σχεδιασμένα με λεπτομέρεια, από την πρώτη κιόλας εκπαιδευτική ώρα, τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα συνεχίζουν να στηρίζουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά εδώ και 40 χρόνια.

Μάλιστα, η στρατηγική διαβάσματος και προετοιμασίας για τις εξετάσεις βασίζεται αποκλειστικά στην ιδιοσυγκρασία και τις δυνατότητες του κάθε μαθητή, καταφέρνοντας έτσι να προσφέρουν προσωποποιημένη στήριξη για τον κάθε υποψήφιο, ώστε συνδυαστικά με τη δική του μελέτη και προσπάθεια να οδηγηθεί στην επίτευξη των στόχων του.

Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα πρωταγωνιστούν στη Μέση Εκπαίδευση σε Περιστέρι, Αιγάλεω και Χαϊδάρι, όπου λειτουργούν 4 εκπαιδευτικά κέντρα με υπερσύγχρονο οπτικοαουστικό υλικό και αίθουσα – αμφιθέατρο, παρέχοντας στους μαθητές όμορφους, ασφαλείς και οργανωμένους χώρους διδασκαλίας. Μετρώντας 14.000 επιτυχόντες επιστήμονες κάθε κλάδου και 120 μαθητές που μπήκαν πρώτοι στη σειρά εισαγωγής στη Σχολή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα ξεχωρίζουν για τις πρωτιές τους με το μότο:
Ό,τι ονειρεύεσαι γίνεται.
Ό,τι αγαπάμε γίνεται.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους σπουδαστές των εκπαιδευτηρίων αποτελούν, μεταξύ άλλων, το personal consultant κάθε μαθητή μέσω προσωπικής παρακολούθησης της απόδοσης με ειδικό σύστημα δεικτών απόδοσης, οι προσωπικές συναντήσεις και τα δωρεάν τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού, η συστηματική αξιολόγηση επιπέδου γνώσης μέσα από εβδομαδιαία 3ωρα διαγωνίσματα, καθώς και τα τριμηνιαία τεστ Προσομοίωσης Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Η στήριξη των σπουδαστών των Εκπαιδευτικών Κέντρων Παπαδέα ώς και την ώρα της συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου, είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ προσφέρονται και έκτακτες ώρες, όπου απαιτείται, ακόμη και σε επίπεδο ιδιαίτερων μαθημάτων, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Για όσους, μάλιστα, θέλουν να αποκτήσουν σχετικές γνώσεις για την ακαδημαϊκή τους καριέρα, διοργανώνεται και η Ημέρα Πανεπιστημίου όπου προσφέρεται η δυνατότητα μαθήματος σε πανεπιστημιακό αμφιθέατρο μαζί με τους φοιτητές της Σχολής προτίμησης των μαθητών

Μελέτη Δημοτικού & Γυμνασίου

Έχοντας ως βασική αρχή πως το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό, με ξεχωριστές ανάγκες, δημιουργήθηκε η Μελέτη για Παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου των Εκπαιδευτικών Κέντρων Παπαδέα. Πρόκειται για ένα χώρο καθημερινής μελέτης με στόχο να διδάσκει στα παιδιά πώς να οργανώνουν μεθοδικά τη μελέτη τους για να έχουν ποιοτικό χρόνο για τις υπόλοιπες εξωσχολικές τους δραστηριότητες, ενώ παράλληλα βοηθά τους εργαζόμενους γονείς να αποβάλλουν το άγχος για το καθημερινό διάβασμα των παιδιών τους.

Online μαθήματα για πτυχίο Η/Υ και Αγγλικών

Παράλληλα, στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα λειτουργεί και τμήμα πιστοποίησης βασικών γνώσεων Πληροφορικής Global Cert (Πανεπιστήμιο Πειραιώς) αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ και αποδεκτό από το ΑΣΕΠ.

Με μόλις 4 ώρες online μαθημάτων στην τιμή των 147€ έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πτυχίο σε Word, Excel και Internet, δηλαδή τις ενότητες που απαιτούνται στις προκηρύξεις για το Ελληνικό Δημόσιο.

Με 100% επιτυχία στα Proficiency Αγγλικών τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα είναι η πιο σίγουρη επιλογή στην εκμάθηση αγγλικών, ενώ υπάρχουν και ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων τόσο για Lower όσο και για Proficiency, με πτυχίο σε μόλις 40 ώρες διδασκαλίας.


Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και σε ένα από τα πιο ζωτικά γρανάζια των εκπαιδευτικών κέντρων, που δεν είναι άλλο από την ιδιοκτήτριά τους, Έφη Παπαδέα, που διατέλεσε επί 14 χρόνια Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας, ενός οργάνου που εκπροσωπεί 150.000 εκπαιδευτικούς εργαζομένους στον φροντιστηριακό χώρο.

Απόφοιτος του Ιστορικού-Αρχαιολογικού Τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και του Αγγλικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, η Έφη Παπαδέα βάζει εδώ και χρόνια την προσωπική της υπογραφή στην ελληνική εκπαίδευση καθώς, μεταξύ άλλων, είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών, του Δικτύου Προστασίας για τα δικαιώματα των παιδιών, και της Εκπαιδευτικής Αρωγής Νέων στα Αναμορφωτήρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα