Μόλις βρήκαμε το πιο χρήσιμο δώρο για έναν άνδρα

Μόλις βρήκαμε το πιο χρήσιμο δώρο για έναν άνδρα

Σάββας, Νίκος, Χρήστος και άλλα πολλά ανδρικά ονόματα έχουν την τιμητική τους αυτόν τον μήνα. Δείτε τι δώρο μπορείτε να κάνετε σε κάποιον που γιορτάζει.

Ο Δεκέμβρης είναι ένας μήνας γεμάτος γιορτές και καλέσματα. Κάθε φορά που πρέπει να αγοράσετε δώρο σε κάποιον άνδρα «σπάτε» το κεφάλι σας να βρείτε κάτι εύχρηστο και αναγκαίο. Συνήθως μετρούν δεκάδες πουκάμισα στην γκαρνταρόμπα τους και άλλες τόσες γραβάτες που δεν φορούν. Οι πιτζάμες είναι μία ιδανική πρόταση για άνδρες όλων των ηλικιών.

Για να σας βοηθήσουμε να τις ανακαλύψετε, δημιουργήσαμε αυτόν τον απόλυτο οδηγό με τις χειμωνιάτικες πιτζάμες σε όλα τα στυλ και υφάσματα που θα καλύψουν την ανάγκη για καλύτερη ξεκούραση στο σπίτι μετά από μια απαιτητική μέρα, αλλά θα τους κάνουν και να ανυπομονούν για την ώρα του ύπνου, αυτόν τον χειμώνα!

Ανδρικό σετ πιτζάμες με βελουτέ όψη

Ανδρική πιτζάμα απο μαλακό βελούδο με ριγέ σχέδιο κατάλληλη για χειμώνα και χαμηλές θερμοκρασίες και μονόχρωμο παντελόνι ίσιο με μαλακό λάστιχο στη μέση.

Ανδρικό σετ πιτζάμες 100% βαμβάκι

Ανδρική πιτζάμα βαμβακερή που εξασφαλίζει άνεση και σωστή θερμοκρασία σώματος κάθε εποχή.

Ανδρικό σετ πιτζάμες Fleece

Ανδρική πιτζάμα τύπου homewear με σύνθεση 60% βαμβάκι και 40% ακρυλικό. Διαθέτει δυο κουμπιά και έχει πολύ μαλακό λάστιχο μέσης.

Ανδρικό σετ πιτζάμες από οργανικό βαμβάκι

Ανδρική πιτζάμα εμπριμέ από οργανικό βαμβάκι με ζακέτα με κουμπιά και 2 τσέπες και παντελόνι με λάστιχο στη μέση.

Ανδρικό σετ πιτζάμες από βιολογικό βαμβάκι

Ανδρική πιτζάμα με μπλούζα με λαιμόκοψη με κουμπιά και παντελόνι με καρό σχέδιο μπλε σκούρο.

Οι τέλειες πιτζάμες είναι σίγουρα ένας τομέας που πρέπει να επενδύσουμε φέτος τον χειμώνα χειμώνα και γυναίκες και άνδρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα