Πώς οι άνθρωποι της 24MEDIA κάνουν όσα τους αρέσουν να μην τελειώνουν ποτέ

Πώς οι άνθρωποι της 24MEDIA κάνουν όσα τους αρέσουν να μην τελειώνουν ποτέ

Πάντα με τη βοήθεια του Vodafone One Unlimited

Tips για καλύτερη ζωή, πώς να γίνεις ευτυχισμένος, tutorials για εξοικονόμηση χρόνου και how to ευεξίας. Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά, από παντού με συμβουλές και ιδέες για το πώς να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη, ενώ στην ουσία ξέρουμε τι είναι αυτό που χρειαζόμαστε – να σταματήσουμε τον χρόνο ακριβώς σε εκείνη τη στιγμή που απολαμβάνουμε περισσότερο. Δεν συζητάμε για κάποια μεγαλειώδη συγκυρία ή ένα υπερατλαντικό ταξίδι, αφού όλη η αλήθεια της αξίας της ύπαρξης έχει συμπτυχθεί στο κλισέ «τα μικρά πράγματα μετράνε». Πώς μπορείς να κάνεις αυτά τα μικρά πράγματα να είναι μεγαλύτερα – σε διάρκεια; Εμείς εδώ στην 24MEDIA, έχουμε τον τρόπο. Ναι, φυσικά θα σου μεταλαμπαδεύσουμε τη γνώση.

Όπως όλοι, έτσι κι εμείς, επιλέγουμε να περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο με διαφορετικό τρόπο ο καθένας. Όπως θα δεις παρακάτω, από τις ομολογουμένως πολύ διαφορετικές προσωπικότητες των δημοσιογράφων των sites που διαβάζεις καθημερινά, οι αγαπημένες μας δραστηριότητες είναι κατά κύριο λόγο διαφορετικές. Έχουν όμως έναν κοινό παρονομαστή – ότι αψηφούν τον χρόνο και διαρκούν για πάντα. Πώς; Με το Vodafone One Unlimited.

Vodafone One Unlimited και απελευθέρωσε την επικοινωνία στο κινητό σου

Tώρα έχεις κάθε μήνα απεριόριστα λεπτά ομιλίας, απεριόριστα SMS και απεριόριστα data για να μιλάς και να σερφάρεις ασταμάτητα.

Vodafone One Unlimited σε σταθερό & internet για να απολαμβάνεις εγγυημένες ταχύτητες έως 200Mbps

Υπερυψηλές ταχύτητες οπτικών ινών που φτάνουν μέχρι το σπίτι για ταυτόχρονη χρήση από όλες τις συσκευές σου χωρίς διακοπές!

Vodafone One Unlimited και στην TV

Δες τις αγαπημένες σου σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ από Disney+ και ΗΒΟ, μόνο στο Vodafone TV. Ζήσε μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας με συναρπαστικό περιεχόμενο για όλους, από τους μεγαλύτερους δημιουργούς.

Ό,τι κι αν επιλέξεις να κάνεις, όπως κι αν προτιμάς να περνάς τον χρόνο σου, διάλεξε εσύ εκείνη τη στιγμή που θες να πατήσεις pause και να μην τελειώσει ποτέ και το Vodafone One Unlimited θα είναι κάπου εκεί να κάνει την ευχή σου πραγματικότητα.

“Tο old school εβδομαδιαίο τηλέφωνο-σκουλαρίκι με τις φίλες μου για να συζητήσουμε όλα όσα συνέβησαν την εβδομάδα που πέρασε, αλλά και το αχαλίνωτο, διαδικτυακό shopping, είναι από τις αγαπημένες μου μεθόδους χαλάρωσης. Χάρη στο Vodafone Unlimited σε σταθερό & internet, δεν χρειάζεται να ανησυχώ, αφού μπορώ να απολαμβάνω εγγυημένες ταχύτητες έως 200Mbps, χωρίς διακοπές, για ταυτόχρονη χρήση απ’ όλες τις συσκευές” Μάριον Παλιούρα, δημοσιογράφος LadyLike

Λίγη θέληση χρειάζεται για να κερδίσεις τον χρόνο. Για να κάνεις τα πράγματα που σου αρέσουν να μην τελειώσουν ποτέ. Αρκεί να εκμεταλλευτείς τις στιγμές και όσα σου παρέχει το δίκτυο της Vodafone. Το να ετοιμάσεις το γάλα για το παιδί σου, στιγμή ιερή, δεν θα σου στερήσει όμως την ευκαιρία στο να επικοινωνήσεις με τους φίλους σου. Δεν θα ξεχάσεις τους ανθρώπους που σε ακολουθούν στο Instagram. Μια μικρή απόδραση και ένα ωραίο story πάντα χρειάζονται. Αλλά αυτό που σίγουρα θα προλάβεις να κάνεις, θα είναι να καθίσεις στον καναπέ και χάρη στο Vodafone TV να παρακολουθήσεις μια ωραία αθλητική ταινία”, Παντελής Διαμαντόπουλος δημοσιογράφος SPORT24

Το να πάρεις το brunch σου στο αγαπημένο σου μαγαζί και να φας τα αγαπημένα σου pancakes. Με παγωτό τον χειμώνα; Με παγωτό τον χειμώνα! Ποιος θα σε σταματήσει;Ιωσηφίνα Γριβέα, δημοσιογράφος OneMan

“Κάποιες φορές μια τέλεια μέρα μπορεί να να βρίσκεται στα πιο απλά κομμάτια της καθημερινότητας, όταν απολαμβάνεις και αγαπάς τις μικρές σου συνήθειες. Γι’αυτό προσπαθούμε να έχουμε μέρες γεμάτες, να τις κάνουμε να μην τελειώνουν ποτέ. Μια πρωινή βόλτα με καφέ ή μια διαδρομή προς το γραφείο, γίνεται παρέα με ένα αγαπημένο podcast, από αυτά με πολλά επεισόδια και χορταστικές συζητήσεις για κάποιο θέμα που αγαπώ πολύ. Η μέρα συμπεριλαμβάνει οπωσδήποτε τη θέαση κάποιας σειράς ή ταινίας για την οποία θα ακολουθήσει και το ανάλογο κείμενο που θα γράψω για το News24/7” , Θοδωρής Δημητρόπουλος δημοσιογράφος NEWS24/7

Ευτυχώς έχω Vodafone One Unlimited και είναι εξασφαλισμένο ότι μπορώ να συνδεθώ όπου, όποτε και για όσο θέλω.”

O Παντελής Διαμαντόπουλος παρακολουθεί μια ωραία αθλητική ταινία στο Vodafone TV.

“Ευτυχώς έχω κάθε μήνα απεριόριστα λεπτά ομιλίας, SMS και data για να μιλάω και να σερφάρω όσο θέλω. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί να κάνω ένα instagram live ή να ανταποκριθώ σε μια TikTok πρόκληση και να γυρίσω το δικό μου βιντεάκι.”


Ο χρόνος δεν νικιέται εύκολα, αλλά μπορούμε να τον ξεγελάσουμε κάνοντας πράγματα που μας ευχαριστούν. Με ένα χαλαρωτικό ντουζ και την περιποίηση που σου αξίζει για παράδειγμα, ώστε να δώσεις ένα boost για την υπόλοιπη μέρα σου, ή για να κλείσεις μία μέρα/εβδομάδα που σε κούρασε”


“After workout breakfast. Ψάχνω να βρω εύκολες συνταγές για γιαούρτι με γκρανόλα ή smoothies στο κινητό. Απαραίτητη ιεροτελεστία πριν φύγω για το γραφείο”

O Παντελής Διαμαντόπουλος επικοινωνεί με τους followers του μέσω IG story.


“Το να κλείσεις αεροπορικά εισιτήρια για ένα ταξίδι αναψυχής που θα σε ανανεώσει και θα σε γεμίσει εμπειρίες. Κάποιες φορές ο προορισμός και η διάρκεια δεν μετρούν καν. Φτάνει η καλή παρέα και η ακόμα καλύτερη διάθεση. Και για τους εθισμένους στις σειρές όπως εγώ, με έναν μαραθώνιο στο Vodafone TV που συνδυάζει τους εμβληματικούς καταλόγους του HBO και του Disney+”

Ώρα για Pilates για την Μυρτώ Αντωνοπούλου! Όταν δεν έχει χρόνο να πάει στο μάθημα, παρακολουθεί live μάθημα στο tablet.

Αλήθεια, θυμάται κανείς πώς είναι να περπατάς στον δρόμο χωρίς να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου podcast; Με το Vodafone One Unlimited μπορείς να το ακούς όπου κι αν είσαι!


Απολαμβάνεις τη δουλειά σου, όταν πρέπει να γράψεις κριτική για την αγαπημένη σου σειρά.


“Μετά από μια μέρα έντασης, βλέπω step by step συνταγές στο tablet και φτιάχνω το αγαπημένο μου comfort food”


“O Παντελής Διαμαντόπουλος ετοιμάζει το γάλα του μωρού, όσο ενημερώνεται για τα αποτελέσματα των χθεσινών αγώνων.


“Αναγκαία η χαλάρωση κάπου κοντά στο τέλος των ωρών εργασίας, είτε στριμάροντας κάτι, είτε τσεκάροντας τι συμβαίνει στα social, είτε πολλές φορές απλά αντιμετωπίζοντας εχθρούς ή εξερευνώντας κάποιον συναρπαστικό κόσμο σε κάποιο βιντεοπαιχνίδι ή mobile game. Και στο τέλος, φυσικά, ένα απολαυστικό φαγητό που ιδανικά ετοιμάζεται συνοδεία αγαπημένης μουσικής. Το κέφι δεν σταματά ποτέ.”

“Κάθε Παρασκευή είναι μέρα ταινίας για όλη την οικογένεια. Επιλέγουμε με τα παιδιά ταινία από το Disney+, φτιάχνουμε popcorn και παίρνουμε θέση στον καναπέ”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα