Στεγάνωση ταράτσας στο maximum με διάρκεια 25 χρόνων!

Στεγάνωση ταράτσας στο maximum με διάρκεια 25 χρόνων!

Η κίνηση-ματ που θα αποτρέψει μια σειρά προβλημάτων που προκύπτουν από την υγρασία.

“Κάλλιον το προλαμβάνειν ή του θεραπεύειν” : Το περίφημο απόφθεγμα του Ιπποκράτη («καλύτερα να προλαμβάνεις απ’ το να θεραπεύεις») δεν βρίσκει την εφαρμογή του μόνο στα πλαίσια της Ιατρικής! Η έννοια της πρόληψης αποδεικνύεται καθοριστικής σημασίας και στα απολύτως πρακτικά θέματα του οίκου μας και συμβάλλει στην ποιότητα ζωής μέσα στο χώρο μας.

Στεγάνωση ταράτσας στο maximum με διάρκεια 25 χρόνων!

Με το φθινόπωρο ν’ αποτελεί ευνοϊκή εποχή για τεχνικές εργασίες που προστατεύουν, φροντίζουν και αναβαθμίζουν το σπίτι, ίσως αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα για τη στεγανοποίηση της ταράτσας σας. Πρόκειται όντως, για μια κίνηση-ματ: Η μόνωση ταράτσας θ’ αποτρέψει μια σειρά προβλημάτων που προκύπτουν από την υγρασία, τα λιμνάζοντα νερά αλλά και τον πάγο (υγρασία στο ταβάνι, φουσκώματα στους σοβάδες, μούχλα κ.α.) - προβλήματα ενοχλητικά, αντιαισθητικά όσο και ανθυγιεινά. Το κρίσιμο ερώτημα που, εύλογα, προκύπτει και φυσικά σας απασχολεί σε αυτή την περίπτωση είναι το εξής: «Τί μόνωση να κάνω στην ταράτσα μου;». Η απάντηση σύμφωνα με την τελευταία λέξη των εξελίξεων πάνω σε αυτό τον τομέα, υποδεικνύει ότι ο καταλληλότερος τρόπος για στεγανοποίηση ταράτσας είναι η μόνωση ταράτσας με πολυουρεθάνη, χρησιμοποιώντας το νέο, κορυφαίο στεγανωτικό ταρατσών: το ISOTOP PU HYBRID της Vivechrom.

Στεγάνωση ταράτσας στο maximum με διάρκεια 25 χρόνων!

Οι λόγοι για να επιλέξετε αυτό το -νέας τεχνολογίας- υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό είναι πολλοί – ανάμεσά τους και το ότι προσφέρει maximum στεγάνωση με διάρκεια ζωής 25 χρόνια! Εγγύηση για την ποιότητά του, εξάλλου, προσφέρει η πιστοποίηση (European Technical Assessment ETA- 17/0924) από το Instituto de Ciencias de la Construcción Eduardo Torroja. Η πρωτοποριακή του σύνθεση με βάση την ακρυλική πολυουρεθάνη νερού προσφέρει υψηλή ελαστικότητα, ισχυρή πρόσφυση και εξαιρετική αντοχή ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες από 80ο C έως και -25ο C, προστατεύοντας έτσι την ταράτσα μας χειμώνα - καλοκαίρι.

Στεγάνωση ταράτσας στο maximum με διάρκεια 25 χρόνων!

Η -υπερ-ανθεκτική στον ήλιο και τη βροχή- μεμβράνη που σχηματίζει είναι αδιαπέραστη από την υγρασία, τα λιμνάζοντα νερά και τον πάγο ενώ εμποδίζει και την επικάθιση ρύπων. Με το ISOTOP PU HYBRID η ταράτσα αποκτά γρήγορη επιφανειακή σκληρότητα, με εύκολη βατότητα (χωρίς να κολλάει) ενώ χάρη στην ελαστικότητα της σύνθεσής του, το προϊόν γεφυρώνει μικρές ρωγμές και αρμούς. Παράλληλα, αποτελεί ένα πρακτικό προϊόν, ιδιαίτερα εύχρηστο (είναι έτοιμο για χρήση, δεν χρειάζεται αραίωση) που απλοποιεί τη διαδικασία στεγάνωσης της ταράτσας. Επιπλέον, το ISOTOP PU HYBRID είναι πιστοποιημένο ψυχρό χρώμα με υψηλή ανακλαστικότητα (92% αντανάκλαση της ηλιακής ακτινοβολίας) και υψηλή λευκότητα. Αυτό σημαίνει ότι μειώνει σημαντικά τη θερμοκρασία της ταράτσας το καλοκαίρι και την κρατάει στεγανή το χειμώνα, ελαττώνοντας έτσι την ανάγκη χρήσης του κλιματιστικού και συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Στεγάνωση ταράτσας στο maximum με διάρκεια 25 χρόνων!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το προϊόν που έρχεται να προστατεύσει και να μεταμορφώσει την ταράτσα σας και την ίδια στιγμή να σάς απαλλάξει από τον «πονοκέφαλο» της στεγάνωσης, μπείτε στο website της Vivechrom. Παρακολουθήστε και το σχετικό βίντεο που θα σας λύσει απορίες σ’ ότι αφορά την εφαρμογή του!

SHARE:

24Media Network