Το εμπορικό κέντρο είναι η όαση ενός πατέρα που πάει για ψώνια

Το εμπορικό κέντρο είναι η όαση ενός πατέρα που πάει για ψώνια

Λίγα λόγια για εκείνες τις στιγμές που είσαι εσύ, ένα καρότσι και μία γεμάτη λίστα αγορών στα to do σου.

Στη μεγαλύτερη έρευνα όλων των εποχών, η οποία δεν έχει γίνει και ποτέ, φαντάζομαι το μεγαλύτερο συμπέρασμα όλων να είναι ότι οι άνδρες σε αυτή τη ζωή τα θέλουν όλα βολικά και εύκολα όσον αφορά το θέμα “ψώνια”. Ναι, είμαστε περίεργοι, ναι είμαστε αναποφάσιστοι, ναι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε και την ψυχή μας για να μας φροντίζει κάποιος. Και ειδικά σε μία καθημερινή βόλτα για μερικές αγορές μαζί με το μωρό, θέλουμε όλες τις ανέσεις που μπορούμε να έχουμε ώστε αυτό το απλό απόγευμα να μην μοιάζει με αλγόριθμο.

Το The Mall Athens έχει ενεργοποιήσει μία προσφορά η οποία σου προσφέρει δωρεάν στάθμευση αν κάνεις είτε αγορές στα εμπορικά καταστήματα άνω των 20 ευρώ είτε πάρεις κάτι από κατάστημα εστίασης άνω των 5 ευρώ. Ας μη γελιόμαστε. Δεν είμαστε από εκείνους που πηγαίνουν στο δάσος για βόλτα. Και τον καφέ μας θα πάρουμε και το σνακ μας θα φάμε και τις λιχουδιές του τρίτου ορόφου θα γλυκοκοιτάξουμε, για να μην πω για τα τόσα φανταστικά πράγματα που θα βρεις στα άπειρα καταστήματα του The Mall Athens.

Το δωρεάν πάρκινγκ, πίστεψέ με, είναι μια πολύ καλή αφετηρία όταν σκέφτεσαι σε ποιο εμπορικό κέντρο να πας για τις αγορές σου. Εγώ με τον μικρό κάναμε τη βόλτα μας με συγκεκριμένη στόχευση. Ο πρώτος στόχος ήταν να μην τα κάνουμε μαντάρα μιας και δεν ήταν η μαμά του παιδιού εκεί. Κι όταν λέω “κάνουμε” εννοώ “κάνω” γιατί το μωρό δεν φέρει καμία ευθύνη. Ο δεύτερος και πιο ουσιαστικός στόχος ήταν να βρούμε μερικά πράγματα για τις επικείμενες καλοκαιρινές μας διακοπές.

Ευτυχώς οι επιλογές καταστημάτων για παιδικά ρούχα και gadgets ήταν πραγματικά πάρα πολλές και μοιρασμένες σε όλους τους ορόφους. Και ο μικρός ήταν σε μεγάλα κέφια, όχι απλά να κάνει τη βόλτα του αλλά και να συμμετέχει ενεργά στην επιλογή του ποιο θα είναι το Bluetooth speaker που θα πάρουμε μαζί μας, τι διαστάσεις θα έχει η φουσκωτή πισίνα στην οποία θα πλατσουρίζει κι αν το μαγιό που θα φορέσει θα είναι με ενσωματωμένη πάνα ή σκέτο κι ό,τι γίνει.

Βλέπεις είναι μια μικρή απόλαυση η βόλτα με τα παιδιά όταν οι συνθήκες τριγύρω είναι ιδανικές για αυτή την περιπέτεια. Και στους άνετους χώρους του The Mall Athens, με τόσες επιλογές όχι απλά για τις αγορές αλλά κυριότερα για την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση τόσο τη δική σου όσο και των παιδιών, η επιλογή είναι εύκολη.

Η προσφορά για το πάρκινγκ κάνει ακόμα ευκολότερη την απόφαση, ειδικά αν αναλογιστείς και πόσο εύκολο είναι να επωφεληθείς από την προσφορά. Στο The Mall Athens υπάρχουν τρεις χώροι στους οποίους μπορείς να δείξει τις αποδείξεις αγορών σου και άμεσα να πάρεις πίσω το εισιτήριο εισόδου-εξόδου στο πάρκιγνκ απαλλαγμένο από χρέωση. Ο ένας είναι το Γραφείο Πληροφοριών στο επίπεδο 2, ο άλλος ένα ειδικά διαμορφωμένο stage στο επίπεδο 0 και ο τρίτος είναι κι αυτός στο επίπεδο 0 και είναι το Γραφείο Στάθμευσης. Ο συγκεκριμένος χώρος ήταν και εκείνος που επέλεξα γιατί ήταν πιο κοντά στη δική μου διαδρομή στο εμπορικό.

Με το δωρεάν πάρκινγκ και τόσες επιλογές για αγορές, με τόσες μα τόσες δυνατότητες για διασκέδαση αλλά και αυτόν τον ονειρικό κόσμο φαγητού μαζεμένο σε ένα χώρο, το μόνο που μπορεί να σκέφτεσαι είναι πότε θα βρεθείς και εσύ στο The Mall Athens.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα