Unique προσφορά από τη Volton για μοναδικούς πελάτες

Unique προσφορά από τη Volton για μοναδικούς πελάτες

Ένα ολοκαίνουργιο, μοναδικό πρόγραμμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος έρχεται να δώσει τη λύση σε όλες τις ανάγκες κάθε σύγχρονου καταναλωτή.

Αν ένα πράγμα μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα για το 2020 είναι πως, ως τώρα, έχει αποδειχτεί άκρως απρόβλεπτο. Κάποιοι θα πουν πως έτσι είναι, γενικά, η ζωή. Επειδή όμως τις εκπλήξεις κανείς δεν τις θέλει, παρά μόνο όταν είναι ευχάριστες, αξίζει να ασχοληθείς με κάτι νέο που έρχεται και θα βελτιώσει σίγουρα την καθημερινότητά σου.

Η Volton σου προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι: απόλυτο έλεγχο και πολλές, ευχάριστες εκπλήξεις κάθε φορά που λαμβάνεις τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σου ρεύματος. Πώς; Με το πιο ευέλικτο πρόγραμμα της αγοράς, το Volton Unique Flexi Plus.

Σου προσφέρει:

  • την χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας στην αγορά ενέργειας
  • έκπτωση συνέπειας 50% από τον 1ο λογαριασμό
  • Μηδενική χρέωση ενέργειας για 2 ολόκληρους μήνες!

Και όχι μόνο! Έχεις επιπλέον:

  • μηδενική ετήσια συνδρομή ενεργοποίησης προγράμματος
  • μηδενική εγγύηση
  • 30% έκπτωση συνέπειας στο φυσικό αέριο για 2 ολόκληρα χρόνια συνδυάζοντας ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο με το πρόγραμμα Volton Gas Home DUAL

Δεν χρειάζεται να σκεφτείς κάτι άλλο. Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο για εσένα και τις δικές σου ανάγκες, με τα μεγαλύτερα οφέλη που θα μπορούσες ποτέ να έχεις. Το μόνο που πρέπει να πεις είναι… θέλω να έρθω στην Volton τώρα! Πώς; Εδώ

.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα