ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Το Sunday Edition, η κυριακάτικη έκδοση του NEWS 24/7, είναι από σήμερα κοντά σας, έχοντας ως στόχο να συνδυάσει τις διαχρονικές αξίες της έντυπης δημοσιογραφίας με τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής.

Η κυριακάτικη έκδοση ενός Mέσου Ενημέρωσης, διαπνέεται πάντα από μια αμφίδρομη ικανοποίηση. Τη δημιουργική χαρά όσων εργάζονται για αυτή, αλλά και την ικανοποίηση των αναγνωστών για ένα περιεχόμενο πιο πλούσιο, για το οποίο αξίζει να διαθέσουν τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους.

Εδώ και ένα χρόνο, οι Κυριακές του NEWS 24/7, αποτελούν την κορύφωση της καθημερινής προσπάθειας με ακόμα μεγαλύτερη επιμονή στο πρωτογενές ρεπορτάζ, στην άποψη, στην πρωτότυπη δημοσιογραφική σκέψη, στον πολιτισμό, αλλά και στη διασκέδαση.

Η προσπάθεια αυτή αγκαλιάστηκε από το αναγνωστικό κοινό και μας δημιούργησε την υποχρέωση να ανταποκριθούμε και να δημιουργήσουμε κάτι ακόμα καλύτερο, με μόνο στόχο η αμφίδρομη σχέση του NEWS 24/7 με τον καθένα από εσάς ξεχωριστά να γίνει ακόμα πιο δυνατή.

H ανταπόκρισή σας και το δικό μας μεράκι, οδήγησαν στο Sunday Edition, που από σήμερα βρίσκεται στις οθόνες σας. Ένα νέο δημοσιογραφικό προϊόν, που έρχεται να συνδυάσει τις διαχρονικές αξίες της έντυπης δημοσιογραφίας με τις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής.

Η ύλη του Sunday Edition, επικεφαλής του οποίου θα είναι ο Σταύρος Διοσκουρίδης, βασίζεται στο πρωτότυπο περιεχόμενο, την υψηλή αισθητική, την εμβριθή ανάλυση, τη διαφορετική προσέγγιση, τα πρωτογενή ρεπορτάζ και αφιερώματα, καθώς και την παραγωγή βίντεο και Podcast.

Όλο το δυναμικό του NEWS 24/7, που ενισχύεται διαρκώς, θα συνδράμει, ώστε η κυριακάτικη έκδοση να προσφέρει ενημέρωση, απόψεις από όλους τους αρθρογράφους του, αλλά και guest editors, στήλες, σύχρονο storytelling, συνεντεύξεις, ψυχαγωγία, και φρέσκια ματιά.

Το Sunday Edition, φιλοδοξεί να έχει το περιεχόμενο, που αξίζει να διαβάζει κάθε αναγνώστης και να αποτελέσει ένα σημαντικό ορόσημο σε μια μιντιακή διαδρομή 15 ετών. Μέχρι το επόμενο.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα