Με σεκιούριτι τα φαρμακεία στην Κω λόγω απειλών

Με σεκιούριτι τα φαρμακεία στην Κω λόγω απειλών

Απειλητικά τηλεφωνήματα έχουν δεχτεί φαρμακοποιοί στην Κω και διανυκτερεύουν πλέον υπό την παρουσία σεκιούριτι. Διαβάστε γιατί

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Κω, καθώς φαρμακοποιοί φέρεται να δέχονται απειλές, με επακόλουθο να ανοίγουν τα καταστήματα τους έχοντας μαζί σεκιούριτι!

Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει, αγανακτισμένοι πολίτες έχουν απειλήσει τηλεφωνικώς φαρμακοποιούς ότι θα σπάσουν και θα κάψουν τα καταστήματα σε περίπτωση που ανασταλεί για μία ακόμη φορά η επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

"Φτάνουμε στα όρια της βιαιότητας και του αλληλοσπαραγμού. Τι να κάνουμε που έχουμε πληρώσει -κι εμείς όπως και όλοι- 8 φορές τα φάρμακα του δημοσίου (5 φορές πέρσι και 3 φέτος) και 12 φορές τη ΔΕΗ..." δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου, Νίκος Φουτούλης.

Έτσι λοιπόν από την Τετάρτη (21/11) τα φαρμακεία του νησιού θα διανυκτερεύουν υπό το άγρυπνο βλέμμα σεκιούριτι, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των αγνώστων που έκαναν τα απειλητικά τηλεφωνήματα.

Πηγή: aegeanews.gr

SHARE: