Big Brother – Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκανε η μεγάλη πρεμιέρα

Big Brother – Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκανε η μεγάλη πρεμιέρα
"Big Brother" Glomex

Πώς τα πήγε σε νούμερα τηλεθέασης η μεγάλη πρεμιέρα του νέου "Big Brother". Τα ποσοστά σε δυναμικό κοινό και γενικό σύνολο.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (29/08) στις 21:00 στον ΣΚΑΙ το νέο “Big Brother”, ανανεωμένο και ανατρεπτικό, 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του.

Η ανυπομονησία για την επιστροφή του δημοφιλέστερου ριάλιτι όλων των εποχών ήταν μεγάλη, ενώ οι προσδοκίες ήταν αρκετά υψηλές για το όλο concept.

Από την πρεμιέρα ξεχώρισε η υποδοχή και ο μονόλογος του Ανδρέα Μικρούτσικου, αλλά και η έκπληξη που επιφύλασσε ο “Μεγάλος Αδελφός” στο τέλος.

Το πρώτο επεισόδιο του νέου “Big Brother” κατάφερε να σημειώσει τηλεθέαση 29.8% στο δυναμικό κοινό και 27.8% στο γενικό σύνολο, ενώ ήταν στην κορυφή της ζώνης του το βράδυ του Σαββάτου (29/08).

Το ριάλιτι κινήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειάς του πάνω από το 25%, ενώ η υψηλότερη επίδοση σε τέταρτο ήταν 33,7%.

Δεδομένου ότι δεν είχε ανταγωνισμό και ισχυρά προγράμματα απέναντί του, η πρεμιέρα δεν “χτύπησε” κόκκινο. Από την άλλη, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν πως η θερινή περίοδος και οι μέρες διακοπών βρίσκονται ακόμη σε ισχύ. 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version