Big Brother – Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκανε η μεγάλη πρεμιέρα

Big Brother – Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκανε η μεγάλη πρεμιέρα
"Big Brother" Glomex

Πώς τα πήγε σε νούμερα τηλεθέασης η μεγάλη πρεμιέρα του νέου "Big Brother". Τα ποσοστά σε δυναμικό κοινό και γενικό σύνολο.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (29/08) στις 21:00 στον ΣΚΑΙ το νέο “Big Brother”, ανανεωμένο και ανατρεπτικό, 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του.

Η ανυπομονησία για την επιστροφή του δημοφιλέστερου ριάλιτι όλων των εποχών ήταν μεγάλη, ενώ οι προσδοκίες ήταν αρκετά υψηλές για το όλο concept.

Από την πρεμιέρα ξεχώρισε η υποδοχή και ο μονόλογος του Ανδρέα Μικρούτσικου, αλλά και η έκπληξη που επιφύλασσε ο “Μεγάλος Αδελφός” στο τέλος.

Το πρώτο επεισόδιο του νέου “Big Brother” κατάφερε να σημειώσει τηλεθέαση 29.8% στο δυναμικό κοινό και 27.8% στο γενικό σύνολο, ενώ ήταν στην κορυφή της ζώνης του το βράδυ του Σαββάτου (29/08).

Το ριάλιτι κινήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειάς του πάνω από το 25%, ενώ η υψηλότερη επίδοση σε τέταρτο ήταν 33,7%.

Δεδομένου ότι δεν είχε ανταγωνισμό και ισχυρά προγράμματα απέναντί του, η πρεμιέρα δεν “χτύπησε” κόκκινο. Από την άλλη, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν πως η θερινή περίοδος και οι μέρες διακοπών βρίσκονται ακόμη σε ισχύ. 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα