Εργαζόμενοι Αυγής: Μας μπλόκαραν από την ιστοσελίδα και τα social media

Διαβάζεται σε 1'
Εφημερίδα "Αυγή"
Εφημερίδα "Αυγή" ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI

Αποκλείστηκε η πρόσβαση των εργαζομένων της “Αυγής” στην ιστοσελίδα και τα social media. Δεν μπορούν να υλοποιήσουν την απόφασή τους για δημοσίευση απεργιακού περιεχομένου.

Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας “Αυγής” καταγγέλλουν πως τούς απέκλεισαν την πρόσβαση από την ιστοσελίδα και τα social media της εφημερίδας, την ώρα που κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους.

Αυτή η κίνηση, όπως αναφέρουν, τούς εμποδίζει να υλοποιήσουν τη συλλογική τους απόφαση για δημοσίευση απεργιακού περιεχομένου.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαντωνίου γράφει:

“Μόλις μπλόκαραν την πρόσβαση των εργαζομένων στην ιστοσελίδα και στα social media της Αυγής, γεγονός που σημαίνει ότι αδυνατούμε να υλοποιήσουμε τη συλλογική μας απόφαση για δημοσίευση απεργιακού περιεχομένου”.

Υπενθυμίζεται πως οι εργαζόμενοι της εφημερίδας “Η Αυγή” και της ιστοσελίδας avgi.gr, μετά την απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να αναστείλει την έκδοση του ημερήσιου φύλλου, εξήγγειλαν 24ωρες απεργίες μέχρι να δικαιωθούν.

Όπως αποφασίστηκε ομόφωνα στην τελευταία συνέλευση, οι εργαζόμενοι είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες, ενώ εξέφρασαν ανοιχτά την πρόθεσή τους να μεταβούν τις επόμενες ημέρες στην Κουμουνδούρου προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΣΗΕΑ θα ζητήσει συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη, όταν επιστρέψει από τις ΗΠΑ, προκειμένου να γίνει συζήτηση επί του ζητήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα