ΕΣΗΕΑ: Έντονη δυσαρέσκεια για τη στοχοποίηση της δημοσιογράφου Ναταλί Χατζηαντωνίου στη δίκη Λιγνάδη

ΕΣΗΕΑ: Έντονη δυσαρέσκεια για τη στοχοποίηση της δημοσιογράφου Ναταλί Χατζηαντωνίου στη δίκη Λιγνάδη
Ο Αλέξης Κούγιας Eurokinissi

Τη δυσαρέσκειά του, σχετικά με τη στοχοποίηση της δημοσιογράφου Ναταλί Χατζηαντωνίου, εξέφρασε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Τη στοχοποίηση της δημοσιογράφου Ναταλί Χατζηαντωνίου από τον συνήγορο του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια σχολιάζει η ΕΣΗΕΑ, με το διοικητικό συμβούλιο της ένωσης να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για το συμβάν.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την στοχοποίηση της συναδέλφου Ναταλί Χατζηαντωνίου από τον συνήγορο του κατηγορουμένου για βιασμό κατά συρροή Δημήτρη Λιγνάδη και, μάλιστα, κατά την εξελισσόμενη διαδικασία στο ακροατήριο του Δικαστηρίου. Το καθήκον της υπεράσπισης έχει όρια, δεν είναι ούτε ανεξέλεγκτο ούτε ανέλεγκτο.

Το φαινόμενο να χαρακτηρίζεται συστηματικά το ρεπορτάζ σκευωρία και οι δημοσιογράφοι σκευωροί δεν μπορεί να γίνει ανεκτό.

Και δεν είναι μόνο αυτό το συμβάν. Αντίστοιχα, στη δίκη για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, οι συνήγοροι των κατηγορουμένων επιχείρησαν να στοχοποιήσουν ρεπορτάζ και δημοσιογράφους. Τα φαινόμενα αυτά μας βρίσκουν αντίθετους. Άλλωστε, κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι η Δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο.»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα