Eurovision 2015: 15η θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον τελικό του Σαββάτου

Eurovision 2015: 15η θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον τελικό του Σαββάτου

Μετά την ανάδειξη των δέκα χωρών που προκρίθηκαν από τον δεύτερο ημιτελικό, η διοργάνωση ανακοίνωσε τη σειρά με την οποία θα εμφανιστούν τα 27 τραγούδια του τελικού

Με την πρόκριση της Κύπρου ολοκληρώθηκε την Πέμπτη το βράδυ και ο δεύτερος ημιτελικός, με τον οποίο συμπληρώθηκαν οι 27 χώρες που θα δούμε στον μεγάλο τελικό της Eurovision το Σάββατο. Μετά την ανακοίνωση των δέκα χωρών που προκρίθηκαν, οι διοργανωτές έβγαλαν στη δημοσιότητα τη σειρά εμφάνισης των χωρών.

Διαβάστε ακόμη: Στον τελικό της Eurovision η Ελλάδα με το One Last Breath. Δείτε την εμφάνιση στο Α’ Ημιτελικό

Χωρίς κλήρωση, αλλά με απόφαση της διοργανώτριας Αυστρίας καθορίστηκε η σειρά με την οποία θα εμφανιστούν οι χώρες στον τελικό της eurovision το Σάββατο. Οι διαγωνιζόμενοι κληρώθηκαν απλώς στο πρώτο ή το δεύτερο μισό και η τηλεόραση της Αυστρία τους κατέταξε στη σειρά που θεώρησε πιο ενδεδειγμένη. Η παραγωγή ενέκρινε την σειρά εμφάνισης, με βάση την οποία η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη 15η θέση, ενώ η Κύπρος  στην 11η. Από τη διοργάνωση αναφέρουν πως πιθανότατα η χώρα μας θα εμφανιστεί αμέσως μετά το προγραμματισμένο διάλειμμα, που έχει οριστεί να πέσει ακριβώς μετά την εμφάνιση της Αυστρία.

Δείτε την τελική σειρά εμφάνισης των 27 χωρών του τελικού:

1. Σλοβενία

2. Γαλλία

3. Ισραήλ

4. Εσθονία

5. Ηνωμένο Βασίλειο

6. Αρμενία

7. Λιθουανία

8. Σερβία

9. Νορβηγία

10. Σουηδία

11. Κύπρος

12. Αυστραλία

13. Βέλγιο

14. Αυστρία

15. Ελλάδα

16. Μαυροβούνιο

17. Γερμανία

18. Πολωνία

19. Λετονία

20. Ρουμανία

21. Ισπανία

22. Ουγγαρία

23. Γεωργία

24. Αζερμπαϊτζάν

25. Ρωσία

26. Αλβανία

27. Ιταλία

Διαβάστε ακόμη: Ψήφισε την ελληνική συμμετοχή που σου άρεσε περισσότερο από το 1974 ως και σήμερα

Τι δείχνουν τα στοιχήματα λίγες ώρες πριν τον τελικό

Μπήκαμε στο stoiximan.gr για να δούμε τις αποδόσεις των χωρών για την κατάταξή τους στον τελικό. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα η Ελλάδα φαίνεται στη 19η θέση, με την Κύπρο να φιγουράρει πιο ψηλά στη 15η. Φαβορί για τη νίκη παραμένει η Σουηδία, με την Ιταλία και τη Ρωσία στις αμέσως επόμενες θέσεις να ερίζουν για το τρόπαιο της Eurovision.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα