Η HuffPost Greece γιορτάζει πέντε χρόνια

Η HuffPost Greece γιορτάζει πέντε χρόνια
Πέντε χρόνια HuffPost Greece

Η HuffPost Greece κλείνει πέντε χρόνια και ευχαριστεί τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες της με έναν μεγάλο διαγωνισμό στο Instagram.

Η HuffPost Greece κλείνει πέντε χρόνια παρουσίας και το γιορτάζει με ένα μεγάλο αφιέρωμα. Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της HuffPost Greece διάλεξε τα καλύτερα της πενταετίας και γιορτάζει μέσα από μια θετική αναδρομή των πέντε τελευταίων ετών.

Πρόσωπα σε Ελλάδα και Κόσμο, φωτογραφίες και γεγονότα, ταινίες, βιβλία και μουσική, συνθήματα, καινοτομίες και viral στιγμές, όλα όσα έμειναν αξέχαστα και έκαναν τον κόσμο να δει πιο αισιόδοξα το μέλλον.

Η HuffPost Greece ευχαριστεί τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες της και τους ανταμείβει με έναν μεγάλο διαγωνισμό.

Ακολουθήστε την HuffPost Greece στο Instagram για να ενημερωθείτε για τους όρους συμμετοχής τις επόμενες μέρες.

Η HuffPost Greece θα συνεχίσει να αποτελεί έναν από τους καλύτερους προορισμούς στο Ελληνικό ενημερωτικό Ίντερνετ. Με την πολύτιμη υποστήριξη των 14 εκδόσεων της HuffPost σε όλο τον κόσμο, η δημοσιογραφική ομάδα της HuffPost Greece υπόσχεται να ξεπεράσει τον εαυτό της ακόμα περισσότερο και να συνεχίζει να δουλεύει με περισσότερη άποψη και διεισδυτική ματιά, ανοιχτό μυαλό και χιούμορ, χωρίς copy/paste και fake news.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα