Η πρώτη ηχητική περιγραφή αγώνα από το SPORT24 έσπασε τα ντεσιμπέλ

Η πρώτη ηχητική περιγραφή αγώνα από το SPORT24 έσπασε τα ντεσιμπέλ

Το SPORT24 κάλυψε live για σχεδόν 4 ώρες τη σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και συγκέντρωσε πάνω από 195 χιλιάδες ακροάσεις σε πάνω από 65 χώρες.

Το SPORT24 για ακόμη μια φορά καινοτόμησε, προσφέροντας στους αναγνώστες του για πρώτη φορά πανελλαδικά, ηχητική περιγραφή αγώνα. Το SPORT24 κάλυψε live για σχεδόν 4 ώρες τη σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ μέσα από το Matchcenter ενώ η κάλυψη περιελάμβανε για πρώτη φορά για τα ελληνικά δεδομένα ηχητική μετάδοση από το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” από τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Δημήτρη Χριστοφιδέλλη.

Πάνω από 12 χιλιάδες ακροατές σε περισσότερες από 65 χώρες*, επέλεξαν ταυτόχρονα να ακούσουν την ηχητική περιγραφή του αγώνα από το Matchcenter του SPORT24 και να ζήσουν λεπτό προς λεπτό τις μεγάλες φάσεις και τα γκολ του αγώνα. Η ηχητική περιγραφή του αγώνα άγγιξε τις 195 χιλιάδες ακροάσεις ενώ κατέγραψε 75 χιλιάδες μοναδικούς ακροατές.

Το SPORT24 πρωτοπόρησε και πάλι, προσφέροντας στο κοινό του άλλη μια μοναδική υπηρεσία, δίνοντας ήχο στο Matchcenter του SPORT24.

Sport24, Μόνο ΑΘλητικά!

*Πηγή: Radiojar

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα