Ιβάν Σαββίδης: Εντός 2-3 ημερών θα πληρώσω την πρώτη δόση

Ιβάν Σαββίδης: Εντός 2-3 ημερών θα πληρώσω την πρώτη δόση
ΑΘΗΝΑ-ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ.(EUROKINISSI-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ) Eurokinissi

Ο επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη δήλωσε έτοιμος να δώσει τα χρήματα για την τηλεοπτική άδεια, μετά την απομάκρυνση Καλογρίτσα από τη διαδικασία (vid)

“Θέλω να επαναλάβω το αίτημα που είχα κάνει προς τα κανάλια που δεν έχουν αποκτήσει άδεια, ότι είμαι έτοιμος να τα αποκτήσω προκειμένου να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας” ανέφερε ο επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη πριν από λίγο. “Αν μας πληροφορήσουν ότι αποκτούμε αυτό το δικαίωμα, τότε εντός δύο, τριών ημερών θα είμαι έτοιμος να πληρώσω την πρώτη δόση” συμπλήρωσε, αναφερόμενος στη διαδικασία της αδειοδότησης μετά τη διαφαινόμενη απομάκρυνση Καλογρίτσα

“Συζητήσεις δεν υπάρχουν και δεν θα ήταν και σωστό αυτό, αν δεν έχεις άδεια να διεξάγεις διαπραγματεύσεις. Εγώ έκανα μια προκαταρκτική πρόταση” είπε κλείνοντας ο επιχειρηματίας.

Να θυμίσουμε πως ο Ιβάν Σαββίδης ήταν πρώτος στη λίστα των επιλαχόντων με δεσμευτική προσφορά ύψους 61,5 εκατ ευρώ και ως εκ τούτου είναι εκείνος που δικαιούται μια θέση υπερθεματιστή με βάση τη διαδικασία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα