‘Καρφιά’ Μπογδάνου στο facebook μετά την απόλυσή του

‘Καρφιά’ Μπογδάνου στο facebook μετά την απόλυσή του

Ο δημοσιογράφος έδωσε τη δική του εκδοχή, για το πώς οδηγήθηκε στο "διαζύγιο" με τον ΣΚΑΪ, μετά τα όσα είπε για τον Έλληνα πρωθυπουργό

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΣΚΑΙ, μια μόλις μέρα μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε από δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος είπε ότι “πρώην σύντροφοι του Έλληνα πρωθυπουργού κρύβονται πίσω από την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο”.

Η αρχική ανακοίνωση του σταθμού με την οποία αποδοκίμαζε τα όσα είπε από αέρος ο παρουσιαστής δεν στάθηκε αρκετή και το πρωί της Τετάρτης ανακοινώθηκε η λήξη της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Ο παρουσιαστής έδωσε τη δική του εκδοχή για το θέμα, αφήνοντας αιχμές κατά του ομίλου, καθώς όπως ανέφερε η “διατύπωσή του βασιζόταν σε ρεπορτάζ (μεταξύ άλλων και της “Καθημερινής)”.

η συνεργασία διεκόπη με πρωτοβουλία της εργοδοσίας

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Μπογδάνος ισχυρίζεται πως ζήτησε από το κανάλι να έχει το χρόνο να υπερασπιστεί τα λεγόμενά του από την εκπομπή και έλαβε την αρνητική απάντηση. Όπως είπε του ζητήθηκε να προχωρήσει με το “ΣΚΑΙ στις 3” χωρίς να σχολιάσει το περιστατικό. “Η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο, μου ζητήθηκε παραίτηση, δεν την έθεσα στη διάθεση του καναλιού, συνεπώς η συνεργασία διεκόπη με πρωτοβουλία της εργοδοσίας” σημειώνει στη συνέχεια ο παρουσιαστής για τον τρόπο που έληξε άδοξα η συνεργασία του με τον σταθμό.

Ο κ. Μπογδάνος έσπευσε να διευκρινίσει πως παρότι εμφανώς ενχολημένος από την αντίδραση του σταθμού, δεν διαγράφει τα καλά τόσων ετών στο Φάληρο. Στο σημείο αυτό, ο παρουσιαστής στρέφει τα βέλη του και κατά της ΕΣΗΕΑ που όπως λέει “αδιαφορεί για την “καθ’ υπόδειξιν” απόλυσή” του.

Δείτε την ανάρτησή του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα