Κυκλοφόρησε το ParosVillas vol. 2!

Η έκδοση του νέου λευκώματος ParosVillas παρουσιάζει 15 πολυτελείς εξοχικές κατοικίες στην Πάρο και την Αντίπαρο

Η έκδοση του λευκώματος ParosVillas vol. 2 παρουσιάζει 15 πολυτελείς εξοχικές κατοικίες στην Πάρο και την Αντίπαρο, καταγράφοντας τα καλύτερα πρόσφατα υλοποιημένα αρχιτεκτονικά έργα σε δύο από τα πιο δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων.

Οι αρχιτέκτονες διαπραγματεύονται εδώ με ποικίλους τρόπους τη συνομιλία του κτίσματος με τη μορφολογία του εδάφους και τα υπάρχοντα παραδοσιακά οικιστικά σύνολα, έχοντας ως βασική επιδίωξη την προσαρμογή του κτιρίου στον τόπο και το τοπίο, μέσω του αρχιτεκτονικού συντακτικού, της χρήσης των υλικών και των παραδοσιακών τεχνικών δόμησης.

Σε όλες τις περιπτώσεις, οι διαμορφώσεις μαρτυρούν μια μεγάλη συνθετική ελευθερία, με την επιδίωξη της μέγιστης δυνατής θέας και την ανεμπόδιστη σύνδεση του εσωτερικού με το εξωτερικό και με την εξασφάλιση σύγχρονων ανέσεων κατοίκησης, με μεγάλους εσωτερικούς χώρους, άνετη επίπλωση, μελετημένο φωτισμό και εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Η έκδοση ParosVillas vol. 2 είναι διαθέσιμη σε σημεία διανομής τύπου, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια και επιλεγμένα βιβλιοπωλεία των ακολούθων χωρών: Ελλάδα, Κύπρος, Γερμανία, Αυστραλία, Ισπανία, Γαλλία, Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι, Κατάρ, Μπαχρέιν, Λίβανος, Ομάν, Κίνα, Ινδία, Ταϊβάν, Κορέα, Σιγκαπούρη, Ελβετία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ParosVillas είναι μία ετήσια έκδοση του ek magazine

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΤΑΞΙΔΙ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK