“Λύγισε” η Αναστασία Περράκη: Ο πατέρας μου “έφυγε” χορεύοντας

“Λύγισε” η Αναστασία Περράκη: Ο πατέρας μου “έφυγε” χορεύοντας
Η Αναστασία Περράκη

"Ο τρόπος που έγινε, τολμώ να πω ότι για εκείνον ήταν αυτό που θα έπρεπε να είναι όταν θα φύγουμε όλοι. Έφυγε χορεύοντας..", δήλωσε συγκινημένη

Συνέντευξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 παραχώρησε η Αναστασία Περράκη, η οποία μίλησε για τα ριάλιτι μόδας, το θάνατο του πατέρα της, τον σύντροφό της, καθώς και για την κόρη της που της δίνει δύναμη στις όποιες δυσκολίες περνάει.

Πριν από λίγους μήνες ο πατέρας της Αναστασίας Περράκη “έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή. Το μοντέλο εξομολογείται στο Πρωινό για τις πολύ δύσκολες στιγμές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μπροστά στην κάμερα.

“Ήταν πολύ δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο. Ο τρόπος που έγινε, τολμώ να πω ότι για εκείνον ήταν αυτό που θα έπρεπε να είναι όταν θα φύγουμε όλοι. Έφυγε χορεύοντας..”, δήλωσε συγκινημένη.

Η Αναστασία Περράκη ζήτησε να σταματήσουν τη συνέντευξη, λόγω της συναισθηματικής φόρτισης και όταν επανήλθε, συνέχισε λέγοντας: “Η κόρη μου μου έδωσε δύναμη και κατά τη διάρκεια του διαζυγίου μου και τώρα με τον μπαμπά μου έδωσε δύναμη. Μόνο βλέποντάς την παίρνω δύναμη”!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα