“Ναυάγιο” στις συνομιλίες Κανάκη – ΕΡΤ για το “Βινύλιο”

“Ναυάγιο” στις συνομιλίες Κανάκη – ΕΡΤ για το “Βινύλιο”
Στιγμιότυπο από το Βινύλιο Youtube PrintScreen

Δεν θα προχωρήσει τελικά η συμφωνία της ΕΡΤ με τον Αντώνη Κανάκη για την εκπομπή "Βινύλιο", καθώς το μπάτζετ της Κρατικής Τηλεόρασης είναι περιορισμένο.

Δεν θα προχωρήσει τελικά η συμφωνία της ΕΡΤ με τον Αντώνη Κανάκη για την εκπομπή “Βινύλιο”, καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Έλα, Χαμογέλα”, η Κρατική Τηλεόραση τη φετινή χρονιά έχει επιλέξει να επενδύσει περισσότερο στο κομμάτι της μυθοπλασίας και ως εκ τούτου το μπάτζετ είναι περιορισμένο.

“Το θέμα το οικονομικό είναι πολύ βασικό στην ΕΡΤ. Κάνει μία στρατηγική στροφή στη μυθοπλασία, η οποία κοστίζει πολύ ακριβά. Οι τρεις σειρές που έχει ήδη εγκρίνει είναι επιπέδου οκτώ εκατομμυρίων ευρώ όλες μαζί. Επίσης, έχει και πολλές άλλες αθλητικές υποχρεώσεις, συνεπώς δεν μπαίνεις καν στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης με ένα τέτοιο μεγάλο όνομα, αν δεν έχεις τη δυνατότητα να προσφέρεις αυτά που λογικά θα ζητήσει” αποκάλυψε δημοσιογράφος της εκπομπής του OPEN.

“Έγιναν κάποιες επαφές, καθώς ο Αντώνης Κανάκης έχει αρκετά καλές σχέσεις με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΡΤ, που προϋπήρχαν από πριν και θα μπορούσε όλο αυτό να πάρει και επαγγελματικές διαστάσεις. Ωστόσο, ποτέ δεν μπήκαν στη διαδικασία να συζητήσουν για συμβόλαιο, ποσά ή για ποια συγκεκριμένη εκπομπή. Αυτή την ώρα, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να προχωρήσει”, συνέχισε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα