ΝΕΡΙΤ: Τέλος η συνεργασία με τον Χρ. Σωτηρακόπουλο πριν καν αρχίσει

ΝΕΡΙΤ: Τέλος η συνεργασία με τον Χρ. Σωτηρακόπουλο πριν καν αρχίσει

Πριν τέσσερις μέρες η ΝΕΡΙΤ ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο. Την Δευτέρα γνωστοποίησε ότι δεν ισχύει τελικά

Ούτε εβδομάδα δεν πέρασε από την ημέρα που η ΝΕΡΙΤ γνωστοποίησε την συνεργασία με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και επανήλθε με νέα ανακοίνωση για το "διαζύγιο".

Την Δευτέρα (08/09) λοιπόν ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας ανακοίνωσε ότι παρά την κατ΄αρχήν συμφωνία που υπήρχε με τον γνωστό δημοσιογράφο, οι μετέπειτα συζητήσεις δεν είχαν καλή κατάληξη. Αποτέλεσμα ήταν να μην επιτευχθεί τελική συμφωνία.

"Η ΝΕΡΙΤ ανακοινώνει ότι παρά την κατ’ αρχήν συνεννόηση με τον κ. Χρήστο Σωτηρακόπουλο για συνεργασία στις περιγραφές ποδοσφαιρικών αγώνων, οι εν συνεχεία συζητήσεις δεν ευοδώθησαν, με αποτέλεσμα να μην επιτευχθεί τελική συμφωνία" αναφέρει η ανακοίνωση.

Να θυμίσουμε ότι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, θα περιέγραφε τους αγώνες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στα προκριματικά του Euro 2016 και τα παιχνίδια του Champions League της περιόδου 2014-2015 που θα μεταδίδει η ΝΕΡΙΤ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στη ΝΕΡΙΤ ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

SHARE:

24Media Network