Ο Μάνος Μίχαλος αναλαμβάνει COO του ομίλου 24MEDIA

Ο Μάνος Μίχαλος αναλαμβάνει COO του ομίλου 24MEDIA
Μάνος Μίχαλος, COO της 24MEDIA 24MEDIA / Watkinson

Ο Μάνος Μίχαλος, με προϋπηρεσία περισσότερα από 15 χρόνια στο χώρο των Media, αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Operating Officer για το σύνολο της λειτουργίας του ομίλου 24MEDIA.

Ύστερα από μια επιτυχημένη πορεία ως Διευθυντής Περιεχομένου και Προϊόντων, το έμπειρο στέλεχος και μέλος της 24MEDIA από την ίδρυση της, αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Operating Officer για το σύνολο της λειτουργίας του ομίλου του Δημήτρη Μάρη.

Με προϋπηρεσία περισσότερα από 15 χρόνια στο χώρο των Media (Digital, Print & Radio) ο Μάνος Μίχαλος τα τελευταία χρόνια συνέβαλε σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της 24MEDIA και στην καθιέρωση της στην κορυφή των digital publishers, σχεδιάζοντας και εφαρμόζοντας μια στρατηγική άμεσα συνδεδεμένη με original premium content και σύγχρονα προϊόντα προς τους χρήστες και τους διαφημιζόμενους.

Η Μαρία Γράψα, CEO του Ομίλου, αναφερόμενη στα νέα καθήκοντα του Μάνου Μίχαλου, δήλωσε: “Είμαι ευτυχής που ένας τόσο έμπειρος επαγγελματίας στον τομέα των new media και της παραγωγής περιεχομένου αναλαμβάνει αυτόν τον κομβικό ρόλο στην διοίκηση του Ομίλου, σε μία χρονιά που η στρατηγική μας φέρει αναπτυξιακό πρόσημο, σχεδιασμό νέων digital προϊόντων και εξωστρέφεια”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα