Όλγα Τρέμη: Πρεμιέρα στην ΕΡΤ με 2% τηλεθέαση

Όλγα Τρέμη: Πρεμιέρα στην ΕΡΤ με 2% τηλεθέαση
Όλγα Τρέμη - Εκπομπή 10 Youtube

Προβλήθηκε η πρεμιέρα της εκπομπής "10" το βράδυ της Δευτέρας. Τι νούμερα σημείωσε η πρώτη εκπομπή της Όλγας Τρέμη στην ΕΡΤ.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας στις 22:00 η νέα εκπομπή της Όλγας Τρέμη στην ΕΡΤ με τίτλο “10” και με καλεσμένους τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

Η ενημερωτική εκπομπή “10” έπαιξε αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων, ενώ μαζί με την κυρία Τρέμη ήταν ο Αντώνης Δελλατόλας, ο Ηλίας Κανέλλης και η Κατερίνα Γαλανού, που συμμετείχαν στους διαλόγους και οι οποίοι θα παρουσιάζουν, θα αναλύουν και θα σχολιάζουν τα γεγονότα της εκπομπής.

Η εκπομπή είναι αρκετά ακριβή, αφού η ΕΡΤ ανέφερε τις προηγούμενες μέρες σε διευκρινίσεις της για το κόστος, πως η παραγωγή είναι μικτή και κάθε επεισόδιο κοστίζει 3.673 ευρώ, με την δική της συμμετοχή να ανέρχεται στα 495 ευρώ, ποσό που αφορά στην κοστολόγηση των παρεχόμενων από την ΕΡΤ υπηρεσιών.

Παρά την ακριβή παραγωγή της εκπομπής, οι τηλεθεατές δεν την προτίμησαν στους τηλεοπτικούς τους δέκτες, με αποτέλεσμα τα νούμερα της τηλεθέασης να βρίσκονται στον “πάτο”. Συγκεκριμένα, η εκπομπή σημείωσε 1% στο δυναμικό κοινό και 2,2% στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης, νούμερα που είναι πλήρως απογοητευτικά.
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα