Πλειοδότης η Zofrank Holdings του Δ. Μελισσανίδη για τους τίτλους της Ναυτεμπορικής

Πλειοδότης η Zofrank Holdings του Δ. Μελισσανίδη για τους τίτλους της Ναυτεμπορικής
Συνέδριο της Ναυτεμπορικής με θέμα: "Internet of Things. Identifying business opportunities", την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015. Στο Συνέδριο Τεχνολογίας με θέμα το Internet of Things παρουσιάστηκαν οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και εφαρμογές, τόσο σε επίπεδο Β2Β όσο και σε επίπεδο Β2C, σκιαγραφήθηκαν οι μελλοντικές τάσεις και αναδείχτηκαν νέες ιδέες και επιχειρηματικές ευκαιρίες. Eurokinissi

Η Zofrank Holdings, συμφερόντων Δ. Μελισσανίδη, επικράτησε στον πλειοδοτικό διαγωνισμό για τη Ναυτεμπορική. Το ύψος της προσφοράς και οι άλλοι διεκδικητές.

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι πλειοδοτικοί διαγωνισμοί για την περιουσία της εκδοτικής επιχείρησης Ναυτεμπορική, οι οποίοι περιελάμβαναν τόσο τους τίτλους της εφημερίδας, του ομώνυμου site και του πιεστηρίου όσο και ακίνητων της

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τους τίτλους της εφημερίδας και το πιεστήριο (γεωτεμάχιο 4.632,34 τ.μ. στην Παιανία μαζί με το ακίνητο που βρίσκεται σε αυτό και αφορά το πιεστήριο μαζί με τους γραφειακούς χώρους) επικράτησε η Zofrank Holdings (η οποία φέρεται να ανήκει στον Δημήτρη Μελισσανίδη), με προσφορά 7 εκατ. ευρώ. Οι υπόλοιποι διεκδικητές ήταν οι Alter Ego (3,856 εκατ. ευρώ), Cairo (1,5 εκατ. ευρώ) και Τεχνική Ολυμπιακή (1,4 εκατ. ευρώ).

Με προσφορά 4,1 εκατ. ευρώ πλειοδότησε για την εκποίηση των ακινήτων της Ναυτεμπορικής, η θυγατρική της Do Value, Cairo Estate. Ειδικότερα, περιλαμβάνονται το ακίνητο (οικόπεδο και οριζόντιες ιδιοκτησίες) στην οδό Λένορμαν 205, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, οριζόντιες ιδιοκτησίες (γραφεία) σε ακίνητο που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, 4 οικόπεδα στην οδό Ηρούς στα Σεπόλια, γεωτεμάχιο 13.298 τ.μ. στη θέση Καρελάς Παιανίας, εντός της ΒΙΠΕ-ΒΙΟΠΑ Παιανίας.

Προσφορές κατατέθηκαν επίσης από τις Τεχνική Ολυμπιακή (2,3 εκατ. ευρώ) και Alter Ego (2 εκατ. ευρώ). Σημειώνεται ότι εκκρεμεί η διενέργεια τρίτου δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού για τη θυγατρική της Ναυτεμπορικής Pestaola Media. Χρηματοοικονομικός σύμβουλος ήταν η Grand Thorton, η οποία έχει αναλάβει και το ρόλο του ειδικού διαχειριστή για την υπερχρεωμένη εκδοτική επιχείρηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα