Πρώτο Θέμα: “Ουδεμία χρηματοδοτική ή άλλη σχέση με τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη”

Πρώτο Θέμα: “Ουδεμία χρηματοδοτική ή άλλη σχέση με τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη”

Ανακοίνωση για την υπόθεση του Παναγιώτη Λασκαρίδη εξέδωσε το "Πρώτο Θέμα". Τι αναφέρει.

Ανακοίνωση για την υπόθεση του εφοπλιστή Παναγιώτη Λασκαρίδη για την υπόθεση κατάσχεσης πλοίου του από τις ιταλικές αρχές, μετά τον εντοπισμό τεράστιας ποσότητας ναρκωτικών, εξέδωσε ο δημοσιογραφικός όμιλος“Πρώτο Θέμα”.

Σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα του, αναφέρει ότι ο όμιλος, αλλά και η ιδιοκτησία του “δεν έχει καμία απολύτως σχέση, ούτε είχε ποτέ, ούτε έχει χρηματοδοτηθεί ως νομικά ή φυσικά πρόσωπα από τον εφοπλιστή κύριο Παναγιώτη Λασκαρίδη”.

Νωρίτερα, σε ανακοίνωση προχώρησε και η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι τόσο ο Πρωθυπουργός, όσο και η σύζυγός του, δεν έχουν ουδεμία σχέση με τον Παναγιώτη Λασκαρίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πρώτου Θέματος:

“Ενημερώνουμε τους κ.κ. Κυριάκο Βελόπουλο, Γιώργο Κύρτσο, Νίκο Σβέρκο καθώς και τους λοιπούς «θαυμαστές μας» ότι το «Πρώτο Θέμα» και η ιδιοκτησία του δεν έχει καμία απολύτως σχέση, ούτε είχε ποτέ, ούτε έχει χρηματοδοτηθεί ως νομικά ή φυσικά πρόσωπα από τον εφοπλιστή κύριο Παναγιώτη Λασκαρίδη. Τους καλούμε λοιπόν να ανακαλέσουν άμεσα τις αναφορές τους που σχετίζονται με εμάς και τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, διαφορετικά θα αναγκαστούμε να επιλέξουμε την οδό της Δικαιοσύνης, κάτι το οποίο δεν έχουμε κάνει ποτέ”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα