Ρουμπάτης: "Ο Καψής δεν πρέπει να αποκαλείται πλέον δημοσιογράφος - Αθλιότητα η ΔΤ"

Ρουμπάτης: "Ο Καψής δεν πρέπει να αποκαλείται πλέον δημοσιογράφος - Αθλιότητα η ΔΤ"

Οργισμένη αντίδραση από τον δημοσιογράφο Γιάννη Ρουμπάτη που ήταν καλεσμένος σε εκπομπή της ΔΤ (Vid)

"Αυτό που γίνεται εδώ, σε αυτό το στούντιο, είναι ντροπή και αθλιότητα. Το σκέφτηκα πολύ αν θα έπρεπε να έρθω. Αλλά ήρθα γιατί έπρεπε να ειπωθούν κάποια πράγματα".

Τα παραπάνω δήλωσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Ρουμπάτης που ήταν καλεσμένος της Οντίν Λιναρδάτου και της Σταυρούλας Χριστοφιλέα στην εκπομπή "Ενημέρωση" της ΔΤ.

Ο Ρουμπάτης φανερά οργισμένος εξαπέλυσε βολές και κατά του "αρμόδιου" υφυπουργού λέγοντας ότι "ο Παντελής Καψής με όλα αυτά που κάνει δεν είναι πλέον δημοσιογράφος, έχει χάσει πλέον το δικαίωμα να λέγεται δημοσιογράφος".

Στη συνέχεια ανέφερε ότι "τα παιδιά που είναι εδώ δεν φταίνε σε τίποτα". "Είναι ντροπή ακόμα να μην υπάρχει Δημόσια Τηλεόραση... Τη ΔΤ δεν τη βλέπει κανείς και δεν παίζει κανένα ρόλο εκτός από το να μπορεί να ισχυρίζεται η σημερινή κυβέρνηση ότι ακολουθεί το γράμμα του νόμου", συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια η Σταυρούλα Χριστοφιλέα ανέφερε: "Ξέραμε ποιος είναι ο Ρουμπάτης γι΄ αυτό τον καλέσαμε εδώ για να πει αυτά που έπρεπε να πει. Ούτε εμείς περιμέναμε τον ξαφνικό θάνατο της ΕΡΤ. Η λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης είναι αναγκαία".

(Με πληροφορίες από ertopen.gr)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γιάννης Ρουμπάτης για Παντελή Καψή

SHARE:

24Media Network