ΣΚΑΙ: Fake news τα περί χρηματικών συναλλαγών με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ
Τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ FRANGISKOS SAMSAS / SOOC

Με ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ διαψεύδει τα δημοσιεύματα σχετικά με την εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ και τις χρηματικές συναλλαγές με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στα δημοσιεύματα σχετικά με την εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ και τις χρηματικές συναλλαγές με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης (2/2) ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Στο κείμενό του ο σταθμός χαρακτηρίζει τα εν λόγω δημοσιεύματα fake news και υπογραμμίζει ότι «η εταιρεία μας ουδέποτε κατέθεσε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό του κ. Γεωργιάδη».

ADVERTISING

«Το όποιο έμβασμα αναφέρεται στην εισαγγελική διάταξη για την υπόθεση NOVARTIS, αφορά σε αμοιβή της κ. Ευγενίας Μανωλίδου για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού προγράμματος “Junior Music Stars”» συμπληρώνει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Με έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες να έρχονται στο φως της δημοσιότητας και να αναπαράγονται, διαδικτυακά, fake news σχετικά με την εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ (τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ) και δήθεν χρηματικές συναλλαγές της με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Η αλήθεια είναι ότι η εταιρεία μας ουδέποτε κατέθεσε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό του κ. Γεωργιάδη. Το όποιο έμβασμα αναφέρεται στην εισαγγελική διάταξη για την υπόθεση NOVARTIS, αφορά σε αμοιβή της κ. Ευγενίας Μανωλίδου για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού προγράμματος “Junior Music Stars”, το οποίο μεταδόθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ την τηλεοπτική περίοδο 2016-2017. Η εν λόγω αμοιβή καταβλήθηκε νόμιμα σε προσωπικό της τραπεζικό λογαριασμό, του οποίου είναι η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ.

Ενορχηστρωτές των ψευδών και άκρως συκοφαντικών αναρτήσεων είναι γνωστοί «δημοσιογράφοι» που, κατ’ επάγγελμα, παραπλανούν την κοινή γνώμη, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα. Αναμένουμε επιτέλους η Δικαιοσύνη να ασχοληθεί σοβαρά με τέτοιου είδους φαινόμενα «δημοσιογραφικής αλητείας».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άδωνις Γεωργιάδης
SHARE:

24Media Network