Στήριξη ΕΣΗΕΑ σε “Φλερτ” και Γιώτα Παππά για τον Σπ. Γραμμένο

Στήριξη ΕΣΗΕΑ σε “Φλερτ” και Γιώτα Παππά για τον Σπ. Γραμμένο
ΕΣΗΕΑ Eurokinissi

Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την αντίδραση βουλευτών της ΝΔ σχετικά με το τραγούδι "Κουκουλοφόρος" του Σπ. Γραμμένου, που ακούστηκε στην εκπομπή "Φλερτ" της ΕΡΤ.

Την στήριξή του στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής “Φλερτ” στην ΕΡΤ, Γιώτα Παππά σχετικά με την υπόθεση του τραγουδοποιού Σπύρου Γραμμένου, εξέφρασε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στη συνάδελφο Γιώτα Παππά, αρχισυντάκτρια της ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ «Φλερτ».

Η ενέργεια δύο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσουν επερώτηση στην οποία ζητούν, μεταξύ άλλων, να γίνεται έλεγχος στις εκπομπές της ΕΡΤ, είναι τουλάχιστον ακατανόητη, καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι η δημόσια τηλεόραση και κατ’ επέκταση η ελληνική κοινωνία δεν “κινδυνεύουν” από στίχους τραγουδιών” αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Σπύρος Γραμμένος, κατά την παρουσία του στην εκπομπή της ΕΡΤ ερμήνευσε το γνωστό σκωπτικό άσμα του “Κουκουλοφόρος”. Ακολούθησε σωρεία αντιδράσεων, με τους βουλευτές της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλο και Θανάση Πλεύρη να καταθέτουν ερώτηση στη Βουλή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα