Τηλεθέαση: “Κονταροχτυπήθηκαν” MasterChef και Άγριες Μέλισσες

Τηλεθέαση: “Κονταροχτυπήθηκαν” MasterChef και Άγριες Μέλισσες
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ - MASTERCHEF ΑΝΤ1, STAR

"Μάχη" ανάμεσα σε MasterChef και Άγριες Μέλισσες το βράδυ της Τρίτης. Πολύ κοντά τα δύο προγράμματα. Τι νούμερα τηλεθέασης κατέγραψαν.

Στη μάχη της τηλεθέασης “ρίχτηκαν” το MasterChef 4 και οι Άγριες Μέλισσες, με τα δύο προγράμματα να βρίσκονται ξανά σε απόσταση αναπνοής στην τηλεοπτική prime time ζώνη, το βράδυ της Τρίτης. 

Το βράδυ της Τρίτης είδαμε τη δοκιμασία αποχώρησης του ριάλιτι μαγειρικής του Star, το οποίο πήγε πάρα πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης και πλησίασε απειλητικά τη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

Τα δύο προγράμματα βρίσκονται μόνιμα στις δύο υψηλότερες θέσεις, αφού σημειώνουν μεγάλα ποσοστά, “ανταλλάζοντας” κάθε τόσο τον τίτλο του “βασιλιά” της τηλεθέασης.

Την Τρίτη οι “Άγριες Μέλισσες” βρέθηκαν πιο πάνω, σημειώνοντας 34.9% στο δυναμικό κοινό και 38.4% στο γενικό σύνολο, ενώ το MasterChef σημείωσε 33.9% και 26.8% αντίστοιχα.

Πιο κάτω βρέθηκαν η επανάληψη του “Παρά Πέντε” στο Mega, το “Πέτα τη Φριτέζα” στον ΑΝΤ1, το “Έλα στη θέση μου” του Alpha και οι “8 Λέξεις” στον ΣΚΑΙ.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις:

Δυναμικό κοινό

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 34.9% 

MASTERCHEF 33.9%

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ 14.4%

ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 11.8%

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 11.3%

8 ΛΕΞΕΙΣ 10.2%

Γενικό σύνολο

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 38.4%

MASTERCHEF 26.8%

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ 15.4%

ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 8.1%

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 10.8%

8 ΛΕΞΕΙΣ 19.2%

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα