Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκαναν Μαλέσκου και Big Brother – Έπεσε το My Style Rocks

Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκαναν Μαλέσκου και Big Brother – Έπεσε το My Style Rocks
Big Brother ΣΚΑΙ

Μικρή πτώση στην τηλεθέαση της εκπομπής "Love it", ενώ τα νούμερα στο "Big Brother" καλά κρατούν. Μονοψήφιο ποσοστό για το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ.

Μικρή υποχώρηση παρουσίασε στα νούμερα τηλεθέασης η εκπομπή “Love it” με την Ιωάννα Μαλέσκου, που έκανε πρεμιέρα στην αρχή της βδομάδας. Συγκεκριμένα, κατά την τέταρτη μέρα της εκπομπή της, η γνωστή παρουσιάστρια σημείωσε ποσοστά 13,6% στο δυναμικό κοινο και 12,6% στο γενικό σύνολο.

Η μοναδική ψυχαγωγική εκπομπή με περιεχόμενο πανομοιότυπο με αυτό του “Love it” στον ΣΚΑΙ, η οποία βρίσκεται “απέναντι” στην πρωινή ζώνη, είναι το “Καλοκαίρι #not” του Open, με νούμερα 12,1% και 11,2% αντίστοιχα, αφού τα υπόλοιπα κανάλια δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη το νέο τους πρόγραμμα.

Παράλληλα, το “My Style Rocks”, παρόλο που δεν έχει ιδιαίτερο ανταγωνισμό στην απογευματινή ζώνη, πέφτει διαρκώς σε νούμερα τηλεθέασης, ενώ την Πέμπτη (03/09) άγγιξε μονοψήφιο ποσοστό, σημειώνοντας 11,7% στο δυναμικό κοινό και 9,9% στο γενικό σύνολο.

Τέλος, το “Big Brother” ήταν για άλλη μια φορά ο “βασιλιάς” της prime time ζώνης, με το επεισόδιο της Πέμπτης (03/09) να έχει από καβγάδες ανάμεσα στους παίκτες μέχρι ανατρεπτικά πλάνα στην πισίνα, κάνοντας τηλεθέαση 25,5% στο δυναμικό κοινό και 22,5% στο γενικό σύνολο, ενώ έφτασε σε τέταρτο έως το 31,7%.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα