Πρεμιέρα για την Ιωάννα Μαλέσκου: Έτσι ξεκίνησε η εκπομπή “Love it”

Πρεμιέρα για την Ιωάννα Μαλέσκου: Έτσι ξεκίνησε η εκπομπή “Love it”

Η Ιωάννα Μαλέσκου καλωσόρισε τους τηλεθεατές στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπής. Η έναρξη του "Love it" στον ΣΚΑΙ και το αστείο περιστατικό με τον συνεργάτη της.

Πρεμιέρα έκανε στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (31/08) η νέα εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου με τίτλο “Love it” που θα προβάλλεται καθημερινά στον ΣΚΑΙ.

Η όμορφη παρουσιάστρια, που έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή “Καλό μεσημέρι” στο Κρήτη Tv, έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα της και υπήρξε η πιο πολυσυζυτημένη “μεταγραφή” της χρονιάς

Με ελάχιστο άγχος, αλλά μεγάλη χαρά και συγκίνηση, η Ιωάννα Μαλέσκου καλωσόρισε τους τηλεθεατές και μίλησε, αρχικά, για το περιεχόμενο της εκπομπής, που θα περιλαμβάνει αποκλειστικές ειδήσεις και συνεντεύξεις με πρόσωπα που αξίζει να συζητηθούν, χρηστικά θέματα, προτάσεις για μόδα και ομορφιά, αλλά ειδικές στήλες και συμβουλές από special editors.

Η γνωστή παρουσιάστρια καλωσόρισε, έπειτα, την ομάδα της και σύστησε τους συνεργάτες της, που θα είναι οι Παναγιώτης Χατζηδάκης, τη Μάρτζυ Λαζάρου και Μάνος Μαγιάτης, ενώ από την πρεμιέρα δεν έλειψαν και τα ευτράπελα, αφού ο Παναγιώτης την αποκάλεσε Κατερίνα αντί για Ιωάννα.

Πρώτος καλεσμένος της ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος παρουσιάζει φέτος το ανανεωμένο “Big Brother” του ΣΚΑΙ, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου (29/08).

Η Ιωάννα Μαλέσκου, πάντως, φαίνεται να έχει ήδη ενταχθεί στο κλίμα της νέας της εκπομπής και με δροσερή και θετική διάθεση βρίσκει τα πατήματά της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα