Το Epsilon πέθανε… ζήτω το Open. Τα νέα spot του τηλεοπτικού σταθμού

Το Epsilon πέθανε… ζήτω το Open. Τα νέα spot του τηλεοπτικού σταθμού
Ένα από τα νέα σποτ που προετοιμάζουν τους τηλεθεατές για τη νέα ονομασία του σταθμού Facebook/Open - Η Ανοιχτή Τηλεόραση

Σύντομα η τηλεόραση ξαναβρίσκει τον εαυτό της, το σλόγκαν του καναλιού. Πότε βγαίενι αέρα με νέο όνομα και ολόφρεσκο πρόγραμμα.

Η διαδικασία ανανέωσης του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, ενός από τους πέντε που φαίνεται πως θα διαθέτουν τηλεοπτική άδεια εθνικής εμβέλειας με τη λήξη της διαδικασίας αδειοδότησης από το ΕΣΡ φτάνει στην τελική της φάση. Δεν πάει πολύς καιρός που αποκαλύφθηκε και το νέο όνομα του σταθμού, το οποίο δεν είναι άλλο από το OPEN, με κεντρικό σλόγκαν της νέας καμπάνιας «Σύντομα η τηλεόραση ξαναβρίσκει τον εαυτό της». Την Τρίτη, κυκλοφόρησαν και τρία νέα σποτ που προαναγγέλλουν την αναγέννηση του καναλιού.

Στο πρώτο από αυτά παρακολουθούμε την τηλεόραση να έχει μετατραπεί σε ενυδρείο, πριν πέσει το σλόγκαν και το σήμα του σταθμού.

Ομοίως, στο δεύτερο, η συσκευή έχει μετατραπεί σε σπιτάκι για τη γάτα.

Στο τρίτο η τηλεόραση έχει γίνει γλάστρα με φυτό.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το κανάλι θα εκπέμπει ζωντανό πρόγραμμα ως και το τέλος Σεπτέμβρη. Στη συνέχεια και για 15 ημέρες, ο σταθμός θα μπει στον «αυτόματο πιλότο» προβάλλοντας μόνο μαγνητοσκοπημένα προγράμματα και ταινίες. Στο διάστημα αυτό θα γίνει και η μετακόμιση του Open στην Παιανία και τα παλιές εγκαταστάσεις του MEGA.

Σύμφωνα με όσα έχουν επικοινωνήσει οι υπεύθυνοι του σταθμού, από τα μέσα Οκτώβρη αναμένονται νέες σειρές, τηλεπαιχνίδια, αλλά και πλήρες ενημερωτικό πρόγραμμα από το πρωί ως και την Prime Time.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα