Το ΝΒΑ επιστρέφει και τη νέα σεζόν αποκλειστικά στην Cosmote TV

Το ΝΒΑ επιστρέφει και τη νέα σεζόν αποκλειστικά στην Cosmote TV

Οι συνδρομητές της Cosmote TV θα έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 250 live μεταδόσεις τον χρόνο και καθημερινή δράση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του κόσμου.

Πρεμιέρα σε λίγες ώρες στο NBA. Η μετάδοση των αγώνων του κορυφαίου πρωταθλήματος  μπάσκετ περνάει μέσα από την Cosmote TV , η οποία εξακολουθεί να έχει τα δικαιώματα μετάδοσης 

Σε αυτή τη σεζόν οι συνδρομητές της Cosmote TV θα έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 250 live μεταδόσεις τον χρόνο και καθημερινή δράση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του κόσμου, όπως οι LeBron James, Stephen Curry, Kevin Durant, James Harden, Russell Westbrook, καθώς και τους Έλληνες «εκπροσώπους» Γιάννη Αντετοκούμπο, Κώστα Κουφό, και τον Ελληνοαμερικανό, Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το Σάββατο και την Κυριακή τους αγώνες της primetime ζώνης, καθώς και όλες τις σημαντικές στιγμές της σεζόν, όπως τα Christmas Day Games, το NBA All Star Game, τα play-off του πρωταθλήματος και τους τελικούς.

Η νέα σεζόν ξεκινά την Τετάρτη 17/10, στις 03.00, με τον αγώνα Boston Celtics – Philadelphia 76ers (COSMOTE SPORT 4HD), ενώ στις 05.30, η σκυτάλη δίνεται στους πρωταθλητές Golden State Warriors, οι οποίοι υποδέχονται τους Oklahoma City Thunder (COSMOTE SPORT 7HD). Την Πέμπτη 18/10, στις 03.00 οι Houston Rockets έχοντας πλέον και τον Carmelo Anthony στο ρόστερ τους, υποδέχονται τους New Orleans Pelicans.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα