Θέμης Γεωργαντάς: Οι αντιδράσεις για την ερώτηση στο Νίκο Μπάρτζη και η δημόσια συγγνώμη

Θέμης Γεωργαντάς: Οι αντιδράσεις για την ερώτηση στο Νίκο Μπάρτζη και η δημόσια συγγνώμη
Glomex

Θύελλα αντιδράσεων για την "sex - marry - kill" ερώτηση που έκανε ο Θέμης Γεωργαντάς στον Νίκο Μπάρτζη κατά τη διάρκεια του εξομολογητηρίου στο "After Dark". Η απάντηση του παρουσιαστή.

Αντιδράσεις προκάλεσε μία ερώτηση που έκανε ο Θέμης Γεωργαντάς στο Νίκο Μπάρτζη κατά τη διάρκεια της εκπομπής “After Dark”, με αποτέλεσμα ο γνωστός παρουσιαστής να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του “εξομολογητηρίου”, της ενότητας στην οποία ο καλεσμένος πρέπει να απαντήσει με ειλικρίνεια σε διάφορες άβολες και “πικάντικες” ερωτήσεις που του γίνονται, ο Θέμης Γεωργαντάς έθεσε στον πρώην παίκτη του “Survivor 4” μια “sex – marry – kill” ερώτηση με υποψήφια ονόματα τα εξής: Ιωάννα Μαλέσκου, Ελένη Βουλγαράκη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δηλαδή, ο Νίκος Μπάρτζης θα έπρεπε να πει με ποια από τις παραπάνω γυναίκες θα έκανε σεξ, με ποια θα παντρευόταν και ποια θα σκότωνε. Θα βάλουμε στο σεξ τη Βουλγαράκη, να παντρευτώ την Ηλιάνα και ποια μένει; Η Μαλέσκου. Ε, τι να κάνω, αναγκαστικά θα τη σκοτώσω”, απάντησε ο ίδιος με χιουμοριστική διάθεση.

Τόσο η ερώτηση όσο και η απάντηση προκάλεσαν αντιδράσεις στα social media, με τους χρήστες να την χαρακτηρίζουν “ατυχέστατη”, ιδιαίτερα σε μία περίοδο όπου τα ποσοστά έμφυλης βίας βρίσκονται στα ύψη και οι γυναικοκτονίες διαδέχονται η μία την άλλη.

Η ερώτηση στο 19:20

Θέλοντας να εξηγηθεί και να απολογηθεί, ο Θέμης Γεωργαντάς μίλησε το πρωί του Σαββάτου (11/12) στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται” της Ναταλίας Γερμανού, αναφέροντας:

“Η ερώτηση “sex – marry – kill” είναι συνηθισμένη ερώτηση πολλά χρόνια πριν, είναι και σε παιχνίδι που παίζουν στα σχολεία στο εξωτερικό. Είναι καθαρά χιουμοριστική ερώτηση και σκοπεύει σε χιουμοριστική απάντηση. Ο Νίκος Μπάρτζης δεν έδωσε ατυχή απάντηση από τη στιγμή που ρωτήθηκε από εμένα. Ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστική η πρόθεσή μου. Αν κάποιοι έχουν ενοχληθεί ζητάω συγγνώμη 100 φορές. Είναι παιχνιδιάρικο το ύφος όλο το εξομολογητήριο. Δεν θεωρήσαμε ότι θίγει κάποιον. Ζητάω και πάλι συγγνώμη, αν μη τι άλλο θεωρώ ότι είναι τραβηγμένο από το μαλλιά όλο αυτό. Δεν θέλω να στεναχωριούνται κάποιοι άνθρωποι. Οι τηλεθεατές με ξέρουν και ποτέ μα ποτέ δεν έχω προσβάλλει άνθρωπο. Όλοι αυτοί που ενοχλήθηκαν, θέλω να μπουν στη wiki και να δουν όλο το ιστορικό αυτό του παιχνιδιού. Έχει μπει και στο Spiderman. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι είναι με χιουμοριστική διάθεση και χωρίς να θέλει να προσβάλλει την υπόσταση του ανθρώπου”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα