Ο ιδρυτής του Twitter δήλωσε... παραίτηση

Ο ιδρυτής του Twitter δήλωσε... παραίτηση

Ο Biz Stone, συνιδρυτής του Twitter, αποφάσισε να εστιάσει την προσοχή του σε μία άλλη διαδικτυακή επιχείρηση. Αποχωρεί μετά από πέντε χρόνια προσφοράς

Μετά από πέντε χρόνια ο 37χρονος συνιδρυτής και εκπρόσωπος του Twitter, Biz Stone, παραιτείται για να ασχοληθεί με κάτι άλλο, πιο ενδιαφέρον. Μία νέα μεγάλη επιχείρηση βρίσκεται στα σκαριά και ο Stone θέλει να δώσει όλη του την προσοχή.

O Stone, θα συνεργαστεί ξανά με τους παλιούς του συναδέλφους με σκοπό την εφεύρεση μιας καινοτομίας που θα είναι το μέλλον του διαδικτύου. Έχει σκοπό να επιστρέψει στην εταιρεία που έφερε την έμπνευση του Twitter, την ''The Obvious Group''.

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει ως αντικείμενό της τη δημιουργία συστημάτων που έχουν στόχο να βοηθούν τους ανθρώπους να δουλεύουν μαζί, για να καλυτερεύσουν τον κόσμο.

Το Twitter, θα πρέπει να λειτουργεί πλέον χωρίς τον άνθρωπο που το ανέπτυξε τόσο πολύ αν και ο Stone θα συνεχίζει να δίνει τις πολύτιμες συμβουλές στους συναδέλφους του.

Ο κ. Stone δήλωσε στο προσωπικό του ότι ''η δουλειά μου στο Twitter έχει διαρκέσει για πάνω από μισή δεκαετία και θα συνεχίσω να δουλεύω με την εταιρεία για πολλά χρόνια ακόμη''. Αυτό μάλλον είναι καλό νέο για το Twitter, που μέσα στα πέντε χρόνια από την δημιουργία του έχει αλλάξει τέσσερις γενικούς διευθυντές.

Εξηγώντας την απόφασή του να επανεκκινήσει το ''The Obvious Group'' είπε πως δεν είχε ποτέ ενθουσιαστεί τόσο πολύ με τις δυνατότητες εξέλιξης του διαδικτύου.

''Η δυνατότητα να ενώσεις τόσο μεγάλους αριθμούς ανθρώπων αλλάζει θεμελιωδώς την φύση των πραγμάτων που είναι εφικτά όσον αφορά την δημιουργία επιχειρήσεων στο διαδίκτυο'' τονίζει ο Stone.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τεχνολογία
SHARE:

24Media Network